- 23 Aralık 2013
- 690
- 403
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
33 beden canimhemen yukarıdaki colins kotun bedeni?
teşkler,büyük bana iyi satışlar33 beden canim
Teşekkür ederimteşkler,büyük bana iyi satışlar
Ben teşekkür ederim canım memnun olmana çok sevindim: )Tatlim karbonu aldim temiz ve güzeller tesekkur ederim
ÜRÜNLERINIZ COK GUZEL begendım :) ama bedenlerı bana genıs ıyı satıslarBen teşekkür ederim canım memnun olmana çok sevindim: )
Begenmenize sevindim teşekkür ederim: )ÜRÜNLERINIZ COK GUZEL begendım :) ama bedenlerı bana genıs ıyı satıslar
Mrb.kollari beyaz bi tunik var alinti yapamadim.pembe galiba.güncel kızlar
canım uygun zaten son çıkan tesettur modası bir iki kere gıydım penyeMrb.kollari beyaz bi tunik var alinti yapamadim.pembe galiba.
Bedeni kac acaba.
Bide penyemi kumasmi.
Bende kapaliyimda teseture uygunmu acaba
Bedeni kac peki.bide onun altindaki colins pantolon duruyomucanım uygun zaten son çıkan tesettur modası bir iki kere gıydım penye
duruyor canım pantolon tesettur olan 38-40 bedene uyumlu canımBedeni kac peki.bide onun altindaki colins pantolon duruyomu
canım çanta 30 tl sıfır ama markası mango değil yanlış anlaşılmasın ayakkabı da 35 tl o da sıfır 39 numara ama 38 uyumluİkinci sayfada siyah ve bordo cantayla bordo ayakkabı var satilik mi ayakkabı no kaç