canım kapıda ödeme maalesef olmuyor başka şeyler de ekledim bak istersen hepsini 5-10 lira tuttum zaten :)Kapıda ödeme olurmu
canım fiyat son mm bilmiyorum valla üzerine baktım göremedim:) ama almak istersen malımın arkasındayım ben çok memnundum ama dediğim gibi kapandığım için kullanmıyorum artık philips düzleştirici de var düşünürsencnm babylıss sac masası kac mm bırde fıyatı son mu
canım ziraat hesabım var atm sine giderek kartsız işlemle hesabıma yatırabilirsinizÖdemeyi nasıl yapıcaz alıcam ürünleri
yooo bende kullanıyorum babylıssı acaıp memnunum bendede masa var eger bendekınden kalınsa alıcam oyuzden sordumcanım fiyat son mm bilmiyorum valla üzerine baktım göremedim:) ama almak istersen malımın arkasındayım ben çok memnundum ama dediğim gibi kapandığım için kullanmıyorum artık philips düzleştirici de var düşünürsen
yooo bende kullanıyorum babylıssı acaıp memnunum bendede masa var eger bendekınden kalınsa alıcam oyuzden. Canım baktım netten şimdi 25 mm benim masa senin kac
Canım 25 mmyooo bende kullanıyorum babylıssı acaıp memnunum bendede masa var eger bendekınden kalınsa alıcam oyuzden sordum
kuzum cok saol.. bendekıde 25lıkCanım 25 mm
Teşekkür ederim: )kuzum cok saol.. bendekıde 25lıkhayırlı satıslar
Canım 70 tl duzlestirici 190 a almıştım düşünürseniz fiyatı uygunsa yukleyecegim foto: )philiphs düzleştirici ne kadar fotosunu yükleyebilir misin
philiphs düzleştirici ne kadar fotosunu yükleyebilir misin
philiphs düzleştirici ne kadar fotosunu yükleyebilir misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?