Bebek İkinci El satıyorum yeniler....kalanlar.... syf 13 ten ıtıbaren.

Merhaba
Bebedue termos ve saklama kabi var elimde orjinal resmi ve ozellikleri asagidadir. Ilgilenenlere bendeki urunun resmini gonderebilirim
  • Bu termos her türlü gıdalar için idealdir. (katı, sıvı veya yarı- katı).
  • Farklı gıdaları aynı termosta saklayabilirsiniz.
  • 3’ü 1 arada özelliği: 2 adet saklama kabını ve termosu ayrı ayrı kullanabilirsiniz.
  • Saklama kaplarının kapaklarını çıkararak mikrodalga fırında kullanabilirsiniz.
  • Termos 10 saate kadar içindeki gıdanın sıcaklığını muhafaza edebilir.
  • Çocukların yanı sıra yetişkinlerinde kullanabileceği bir üründür.
  • Çok geniş ağzı sayesinde yiyecekleri termosa ve saklama kaplarına kolayca koyabilirsiniz.
  • Gıdalarınızı sıcak ya da soğuk muhafaza edilibirsiniz.
  • Yüksek kalitede paslanmaz inox çelikten (304-18/8 ) üretilmiştir.
  • BPA, toksit olmayan maddeler , ve ftalat içermez.
  • Darbelere karşı ekstra dayanıklıdır .
  • Özel çift iç duvar çelik vakum bölmesi ile maksimum soğuk ve sıcak tutma sağlar.
  • Özel dizayn edilmiş vidalı kapak contaları sayesinde gıda sızıntılarını önler.
  • Bulaşık makinesinde yıkanabilir.
  • Avrupa da bir çok ödüle sahiptir.
  • Ürün: 1 Termos, 2 adet saklama kabı ve 1 adet taşıma çantasından oluşur.

yaa olamazzzz aradıgım ve bulamadıgım kitapların hepsi satılmış yetişemedim

merhaba
orcestra marka uzun kollu tshirtlerım var..6 yas yazıor ama ben 2,5 yasındakı kızıma anca gıydırebildim...gerci bizimkide birazcık boylu ısteyenlere cm olarak beden gonderebilirim.. tanesı 6 tl..

Eklentiler

• IMG_2280[1].JPG
    72,3 KB · Görüntüleme: 80
yanlıs yazmısım :) orchestra marka olucak ve asafgıdakı tshırt onunde cay lekesı oldugu ıcın ve ben kımyasa kullanmadıgımdan tabiki cıkmadı 2 tl

mothercare 3lu tshirt
24-36 ay ıcın tanesı 7 tl..

MOTHERCARE
2-3 YAS ICIN PACALARI KELEBEKLI TAYT TANESI 7,5 TL

MOTHERCARE
2-3 YAS PACALARI DANTELLI(utu sevmeyen bırı olunca dantel belidegil tabi:) ) TAYT
TANESI 7,5 TL

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…