- 21 Ekim 2014
- 176
- 18
- 48
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm ikisni alsam 20tl olmzmi
burdan 1 ,3,,5,6,8,11 kaça bırakırsınmrcajans pardon canım atlamışım ya..
1. hırka patik şapka takım hediye geldi hiç kullanmadım..sanırım 2 yaşa kadar uyar..fiyatı 10 tl
2. beyaz tertemiz yağmurluk üstünde 3-6 ay yazıyor ama 1-1.5 yaşına kadar uyar 15tl
3.beyaz pantalon bolero takım 9-12 ay ikisi 5tl
4.beyaz puantiyeli lacivert elbise 3-6yazıyor ama 1yaşa kadar olur sanırım.. Monna-Rosa markaymış(ben LCW yazmıştım galiba sana karıştırmışım) 5 tl
5.gömlekler 6-9 yazıyor 1 yaşa kadar olur yine bence tanesi 5 tl biri Zeyland diğeri Zara marka
6. yün atletlerin ikisi 5 lira..bir iki defa kullanıldı.. ev sıcak olduğu için kullanamadım. 3-6 aya uyar sanırım
7.beyaz kolları tül detaylı elbise 6 ay yazıyor.bilindik bir marka değil 5 tl
8.mini mouselu kot pantalon C&a Disney marka 74 yazıyor içinde 1 yaşa kadar uyar sanırım..yumuşak kumaştan 7.5 tl
9.şapkalı taytlı mor takım H&M marka6-12 ay olur sanırım.10 tl
10.kazayağı elbise Zara marka 9-12 ay.kalın kumaş 1.5 yaşa kadar da olur bence.. 20 tl
11.pembe kalın kumaş eşofman altı LCW marka 3-6 yazıyor 1yaşa kadar olur..5 tl
canımmmm
canım 5 numaradaki gömlekler ayırtıldı..burdan 1 ,3,,5,6,8,11 kaça bırakırsın
merhaba ürünler kaç ay için?
sağol canımmm :)hayırlı satışlar cnm :)
Tatlım bu ürünler benim aldığım ürünler değilmi yine Satışa koymuşsungiysilerin devamı var arkadaşlar..
canım sahibindene 200tl ye koydum ama bursa daha ucuza gidiyor..ürün çok temiz..0-13kg arası..150tlye bırakabilirim..Oto koltuğunun fiyatı nedir ?