• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Satıyorum. Boba 4g kanguru

dukare

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2016
32
4
1
Sadece denenindi kutusu poşeti vs her şeyi duruyor yıkanmadı kat izleri yeni kokusu satın alma fişi duruyor. 14 Şubat 2016 da alındı. Oğlum kucak sevmiyor sanırım :( Bir hevesle aldım ama kullanamadım. Ankara' da elden teslim tercihimdir. Deneyin öyle alın her bebek kucak sevmiyormuş. Talep olursa fotoğraf yüklerim. Kutuda çünkü, model aşağıdaki.
Not: Aslında özel durum sanırım bizimkisi oğlum 10 günlükken bulaşıcı bir rahatsızlık geçirdim(zona) ve kucağıma çok alamadım şimdi de alışır dedim kanguruyla kucağa ama durmuyor.
Oyuncak_10649153.jpg
r.

Detaylı bilgi için www.bobatürkiye.com

- %100 pamuklu malzeme
- Önde (doğumdan itibaren) ve sırtta (6.aydan itibaren) taşımaya olanak sağlayan tasarım. (Tüm taşıma pozisyonları için lütfen videoları dikkatle izleyin)
- Max taşıma kapasitesi 21 kg'dur.
- Boyu bebeğin büyümesine göre ayarlanabilir ya da tamamen çıkarılabilir uyku destek başlığı. Başlık kullanılmadığı zaman ön paneldeki cebe yerleştirilebilir.
- 1,52 m-1,90 m boy aralığındaki her ebeveyne uyar
- Bel kemeri 63 cm - 147,5 cm aralığındaki her ebeveyne uyar.
- Bebeği taşıyıcıdan çıkarmadan emzirmek mümkün. Sadece kuşakları biraz gevşetip bebeği aşağıya indirip memeyi kavramasını sağlayın. Nasıl yapacağınızı öğrenmek için lütfen videoları izleyin.
- Ayakları yorulan bebekler için ayak koyma desteği. Patentli tasarıma sahip bu kısmı dilerseniz çıkarabiliyorsunuz.
- Ekstra bir aparata ihtiyaç duymadan bebeği yenidoğandan itibaren taşıyabilirsiniz. Taşıyıcınızı yenidoğana uygun hale getirmek için lütfen videoları izleyin.

- Yıkama talimatı
*Mümkünse soğuk suda elde yıkayın. Sıkmayın.
*Makinede hassas ayarda yıkayabilirsiniz, ancak düşük devirde de olsa sıkmayın. Sererek kurutun.

*Kurutma makinesine atmayın.
*Kurutma sırasında doğrudan güneşe maruz bırakmamanız önerilir.
*Yıkama öncesi tüm tokaları kapatıp ürünü bir yıkama filesine koymanız önerilir.

Sadece denenindi kutusu poşeti vs her şeyi duruyor yıkanmadı kat izleri yeni kokusu satın alma fişi duruyor. 14 Şubat 2016 da alındı. Oğlum kucak sevmiyor sanırım :KK43: Bir hevesle aldım ama kullanamadım. Ankara' da elden teslim tercihimdir. Deneyin öyle alın her bebek kucak sevmiyormuş. Talep olursa fotoğraf yüklerim. Kutuda çünkü, model aşağıdaki.
Not: Aslında özel durum sanırım bizimkisi oğlum 10 günlükken bulaşıcı bir rahatsızlık geçirdim(zona) ve kucağıma çok alamadım şimdi de alışır dedim kanguruyla kucağa ama durmuyor.
Oyuncak_10649153.jpg
r.
Kaç tl acaba

Fiyatı pahalı bulabilirsiniz ama dediğim gibi kullanılmadı 300 düşünüyorum.

Back