• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El satışlarla ilgili

Bende ürünler sattın cokda uygun fiyatlara ama bir teşekkür bile alamadım nedense. Hiç ürün almadım. Alsaydım bir telefon acardım.

vaveyla kullanıcısından ürünleri ben satım aldım gerçekten hepsi çok temiz pırıl pırıldı.ama gelin görünki kızımın yine bir astım krizine girdi ve ben o günü hastanedegeçirdim.arkadaşdan aldığım ürünler işyerime gelmiş ama ben onlara ancak bugün bakabildim.ayrıca kızıma o kadar güzel hediyeler koymuştuki kendisine geç deolsa çok teşekkür ederim.bazen hayat bizlere okadar kötü oyunlar oynuyorki ister istemezbu oyunadahil oluyoruz ve dışarda akıp giden hayatı göremiyoruz.ben çok memnun kaldım herkese kendinden alışveriş yapmasını tavsiyeederim.kendisi bana telefondan bile msj atmış ama onu bile okuyamadım farkettiğimdesabah 4,30 du.çğnkü o sıralar kızızmın nefes ritmi düzeldi ve ancak kendime geldim.sizi kırmak istemezdim...

yok afedersiniz kesinlikle size değil söylediklerim, zaten sizinle alışwerişimiz çok yeni.. benim kasdettiklerim yeni üyeliklerdi genellikle, buraya resimlemediğim mailleleşerek gönderdiğim we sattığım çok fazla şey oldu..
alındığınız için üzüldüm inanın.. sizin iyi bir diyoloğunuz war.. durumunuzu biliyorum çalışan bir bayansınız yoğunsunuz we üstelik 2 küçük çocuğunuz war.. çok üzüldüm kızınız için çok geçmiş olsun..allahım kalıcı şifa wersin..

Son düzenleme:
Back