• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El satışlarla ilgili

vaveyla_a

kaktüs
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2009
6.066
118
173
selam herkese..

hepimiz burada farklı nedenlerden, ihtiyacı olanlara birşeyler satıyoruz.. iyi niyetten para almadan bile gönderiyoruz mümkünü warsa ama bir teşekkürü alamıyoruz (ben). aldığımız 80-40 liralık kıyafeti 3-5 liraya bile weriyoruz, bunun da üzerine pazarlıklar yapılıyor hatta MAĞAZA FİYATINA SATIYORSUN gibi haksız yorumlar yapılıyor.. insaf diyorum sıfır almak isteyen buyursun sıfır alsın! kimseye zorla bişey satmıyoruz, öneri sunuluyor beğenirsen uygun olursan alırsın o kadar..
bir de tamam kimse hayrına para wermiyor da bir teşekkür gerekir diye düşünürüm yada bu nezaketen söylenmelidir.. sanırım bu konuda ben şansızım..

herkese iyi satışlar dilerim :34:

Son düzenleme:
galiba sen şanssızsın
benden alanlar teşekkür ediyorlar çok samimice. ama olsun sen ne yaptığını biliyorsun sıkma canını:)

:)) oyyy ağır olmuş birasss bende teşekkür hep defalarca aldım demekki sen şanssızsın tatlım:))

ayrıca bende teşekkür ederim güvenip daha ürünü yollamadan eft yapanlara

evet aslında bu konu çok doğru.. ürün yollanmadan eft yapıyoruz..
bilmiyorum ürün eline ulaştıktan sonra eft sini yapan var mı?
ya da parasını almadan ürünü yollayan?

niye teşekkür etmesinler ki belki heyecandan unutmuşlardır :)

evet aslında bu konu çok doğru.. ürün yollanmadan eft yapıyoruz..
bilmiyorum ürün eline ulaştıktan sonra eft sini yapan var mı?
ya da parasını almadan ürünü yollayan?

niye teşekkür etmesinler ki belki heyecandan unutmuşlardır :)

Canim ben satarkende kendim alirkende hep eft onceden yapiyorum..sonra kargo..bugun de eft yaptim bi arkadasa..yarin kargomu yollayacak insallah..guven meselesi biraz..simdiye kadar yanilmadim..umarim daha da yanilmam..

evet ürünü almadan güvenip eft yapanlarada teşekkürler.bende ürün aldığımda önce eft yapıyorum tabi.
hatta eft yi alıp kargolamam için beni acele ettirmeyecek kadar güvenenlere de teşekkürler

canim ben satarkende kendim alirkende hep eft onceden yapiyorum..sonra kargo..bugun de eft yaptim bi arkadasa..yarin kargomu yollayacak insallah..guven meselesi biraz..simdiye kadar yanilmadim..umarim daha da yanilmam..

bende ürün aldığımda önce eft yaptım defalarca sattığımda kargoya vermeden paraya gerek yok dediğim halde para gönderen de oldu bir hafta sonra gönd.oldu ama hiç problem olmadı aramızda bu sayfa güzel ben seviyorum herkezi...

:):):) ben de herkese güveniyorum.. şimdiye kadar güvenim de haksız çıkmadım..

nicole'e yeniden ve yunlu ye şimdiden teşekkürler :):) bir de en çok sevindiğim bir sürü arkadaşım oldu :)

benden de sana teşekkürler kargonun nerdeyse 4 gün sonra yolladım İstanbullu ama acelesi yok dedin sağol.
malum çocukla zor oluyor ee eşlerde bazen yoğun oluyor :)

:):):) ben de herkese güveniyorum.. şimdiye kadar güvenim de haksız çıkmadım..

nicole'e yeniden ve yunlu ye şimdiden teşekkürler :):) bir de en çok sevindiğim bir sürü arkadaşım oldu :)

Evet canim beni de hic acele ettirmedin kargonu 2 gun sonra gonderebildim oglum hastaydi..guvenin icin bende sana tesekkur ederim canim..

:)) oyyy ağır olmuş birasss bende teşekkür hep defalarca aldım demekki sen şanssızsın tatlım:))

ayrıca bende teşekkür ederim güvenip daha ürünü yollamadan eft yapanlara

güzelim eğer ihtiyacım war diyene karşılıksız bişey gönderip "teşekkür" alamıyorsam şansızlıktan öte onlarda bir problem war diyebiliriz.. ki ben ilk satışımda acemiliğim oldu(realizm), diğerlerine özenerek paketleyerek hediyelerle yolladım..
ben hiç bişey almadım şimdiye kadar, sattım..türlü insanlarla muhatap oluyorum.. neyse işte herkese farklı insanlar yada ruh hali rasgelebilir..

Bende çok güzel insanlarla tanıştım üründe aldım üründe sattım hiç kimse beni yarı yolda bırakmadı herkese çok teşekkür ederim bana güvendiğiniz için....

ayrıca konu tam anlaşılmadı sanırım:) olay güven meselesi değil.. çok çabuk güwenirim we güwenim de karşılık oldu sanıyorum..
teşekkürü bıraktım bir tarafa, aslında bu konuyla asıl anlatmak istediğim sıfır ile 2. el arasındaki fiyat farkını anlamayanların olduğudur..

vaveyla kullanıcısından ürünleri ben satım aldım gerçekten hepsi çok temiz pırıl pırıldı.ama gelin görünki kızımın yine bir astım krizine girdi ve ben o günü hastanedegeçirdim.arkadaşdan aldığım ürünler işyerime gelmiş ama ben onlara ancak bugün bakabildim.ayrıca kızıma o kadar güzel hediyeler koymuştuki kendisine geç deolsa çok teşekkür ederim.bazen hayat bizlere okadar kötü oyunlar oynuyorki ister istemezbu oyunadahil oluyoruz ve dışarda akıp giden hayatı göremiyoruz.ben çok memnun kaldım herkese kendinden alışveriş yapmasını tavsiyeederim.kendisi bana telefondan bile msj atmış ama onu bile okuyamadım farkettiğimdesabah 4,30 du.çğnkü o sıralar kızızmın nefes ritmi düzeldi ve ancak kendime geldim.sizi kırmak istemezdim...

Back