- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım fiyatlar epey artmış. Ambalajını açmadığın ve buzdolabında sakladığın sürece uzun bir süre saklayabilirsin bence... Açıldıktan sonra da biliyorsun, en fazla 6 ay..bitki sandığında kremlerin fiyatları artmış, ama ben demiştim kendime stok yap diye acaba ömürleri ne kadar, daha da artmasın, almak lazım :18:
la! Bu nasıl bir mantık böyle? Sonuna kadar arkasında durup ilgilenmek zorundalar. Kargo eğer anlaşmaları yoksa mesafeden dolayı 15 tl falan tutar gibi geliyor banazttb'den bir sürü uçucu yağ siparişi verdim ama siparişlerin başına bir şey gelirse mesuliyet kabul etmiyorlarmış. umarım sorunsuz gelir :18: kargo ne kadar tutacak acaba :26:
Öncelikle hoşgeldin aramıza A vitamini ewg sitesinde büyük risk grubunda... kırmızı 8 vermiş ki, bu da her türlü zararı barındırıyor demektir ama içinde başka hangi maddeler var bilmiyorum, onun için de kesin birşey söyleyemem. İçindekileri yazarsan bakayım, sana bilgi vereyimmerhaba ben de bu sitenin yeni üyesiyim
Dün retinol markalı nir ürün aldım içerisinde A vitamini olduğu söyleniyo.iyi olduğunu duydum...bu konuda bilginiz varsa benimle paylaşırsanız çok sevinirim
teşekkürler
Aqua | Su |
Decyl glucoside | Şeker bazlı temizleme ajanı (en doğal yüzey aktif madde) |
Betaine | Temizleme ajanı (bebek şampuanlarında kullanılır) |
Glycerin | Gliserin (yumuşatıcı) |
Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil | Lavanta yağı |
Laurus Nobilis (Laurel) Oil | Defne yağı |
Olea Europaea (Olive) Oil | Zeytin yağı |
Allium Sativum (Garlic) Oil | Sarımsak yağı |
Potassium Hydroxide | Baz |
D-Panthenol | Provitamin B5 |
Xanthan Gum | Bitkisel kaynaklı kıvam artırıcı |
Potassium Sorbate | Bakterilere karşı koruyucu (gıda koruyucusu) |
Sodium Benzoate | Bakterilere karşı koruyucu (gıda koruyucusu) |
Citric Acid | Limon asidi |
Perfume | Parfüm |
Aqua | Su |
Decyl glucoside | Şeker bazlı temizleme ajanı (en doğal yüzey aktif madde) |
Betaine | Temizleme ajanı (bebek şampuanlarında kullanılır) |
Glycerin | Gliserin (yumuşatıcı) |
Urtica Dioica (Nettle) Oil | Isırgan yağı |
Laurus Nobilis (Laurel) Oil | Defne yağı |
Olea Europaea (Olive) Oil | Zeytin yağı |
Allium Sativum (Garlic) Oil | Sarımsak yağı |
Potassium Hydroxide | Baz |
D-Panthenol | Provitamin B5 |
Xanthan Gum | Bitkisel kaynaklı kıvam artırıcı |
Potassium Sorbate | Bakterilere karşı koruyucu (gıda koruyucusu) |
Sodium Benzoate | Bakterilere karşı koruyucu (gıda koruyucusu) |
Citric Acid | Limon asidi |
Perfume | Parfüm |
kızlar sonunda çok aksatlık aksilikler sonucu gittim dün bitki sandığının subesine kremlerimi aldım lavanta suyu fln bugün 2 kere sürdüm sabah akşam çok yumuşak yapıyor cildi bakalım daha neler olucak yorumlarımı paylaşırım sizlerle
neler aldın tam olarak
üzüm çekirdeği yağını ne için kullanacaksın?
göz çevresi kırışıklıklar için iyimiş boreas tavsiyer etmişti cnm
Unutmamışsın, çok sevindim. Seda Sakacı'nın kitabında yazıyordu ama bir de organik pamuk diyordu. Bu arada kremini lavanta suyunu falan almışsın. Hadi bakalım hayırlı olsun. Zamlı mı aldın? Çünkü internet mağazasında epey zam yapılmış
sağol cnmm yok ya bende ona saşırdım yanlış hatırlamıyorsam kremin biri 24 biri 27 tldi
ama olmaz kiiii, almıyorum o zaman bi şey