- 17 Mart 2012
- 5.651
- 1.605
- 448
takas takas son sayfadaki ürünlerle.........
30 no Babet veya ayakkabı , çanta falan var mı elinizde? :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
takas takas son sayfadaki ürünlerle.........
30 no Babet veya ayakkabı , çanta falan var mı elinizde? :)
canım sadece 36 numara spor ayakkabı var...ayakkabılarım hep 36 numara ...........başka sana ne lazımdı .....birde çanta var .......nasıl bi çanta arıyorsun...............
canım bitane plaj çantası var elimde babet var 36 numara........resimlerini ekleyeyim bi bak istersen...........30 no yazmışım 37 olacaktı, aslında bazen 36 da giyiyorum ama spor ayakkabıya ihtiyacım yok daha çok babet veya topuklu tarzı modeller olabilir, onun dışında büyük çantalar olabilir varsa, plaj malzemeleri vs :)
canım bitane plaj çantası var elimde babet var 36 numara........resimlerini ekleyeyim bi bak istersen...........
Tamam siz ekleyin ben bi bakiyim![]()
canım kusura bakma ekleyecem de biz izne gidiyoruz yoğunum girip çıkıyorum hemen....
hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhsorun degil ne demek :)
hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
........................................................................................................................................................tesekürler.....
kalanlar ve yeniler son sayfada........................
sizde benim ürünlerime bakın lütfen http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=725083