Bebek İkinci El Satilmistir

Olbey sende benetton mont var değil mi yakası kadifeli 82 cm

puset oyuncagını almak istiyorum.dizlikleri ve çıngıragın 8-11-12 fotosunu koyabilirmisiniz? ne kadarlar uygunsa onlarıda almak istiyorum.

puset oyuncagını almak istiyorum.dizlikleri ve çıngıragın 8-11-12 fotosunu koyabilirmisiniz? ne kadarlar uygunsa onlarıda almak istiyorum.

dizlikler ve cingirak gittiler malesef..

puset oyuncagini sizin icin ayiriyorum..

merhaba beşiğin ölçülerini yazabilir misiniz acaba?? bide ne kadar süre yatabildi bu beşikte bebeğiniz? ben de yatak odama park yatak düşünüyorum ama bu beşik de güzelmiş

Son düzenleme:
merhaba beşiğin ölçülerini yazabilir misiniz acaba?? bide ne kadar süre yatabildi bu beşikte bebeğiniz? ben de yatak odama park yatak düşünüyorum ama bu beşik de güzelmiş

45e 95 olculeri. benim oglum donmeye basladigi 4. aya kadar yatti. genislik anlaminda sorun yasamadik daha da yatardi belki nisan ayinda havalar isininca biz odasina almistik. bu besigi dogumdan itibaren kendi odamda kullandim.

bizim park yatagimiz da var bu arada ama onu kendi odasinda kullandik. mobilyali yatakta kafasini cok carpiyordu. bu besigi salona mutfaga her yere tasidim. gunduz salonda takildik gece yatakodamda. o nedenle park yatak dusunuyorsaniz bile kucuk ebatli bisi almanizi tavsiye ederim. diger turlu yatak odasina tikilip kaliyorsunuz

telofondan görüşelim mi 544 370 26 80 ister sen nonu gönder ben arayayım yada mesaj at

beşiğin fiyatı ne kadar ve katlanıp kaldırılabiliyor mu o tarz bişey arıyorum da
birde oyun halısı sanırım adı onun fiyatı ne kadar
hangi şehirdesin istanbulsa elden alabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…