Bebek İkinci El Satilmistir

olbey

Guru
Kayıtlı Üye
15 Mart 2011
2.280
2.937
333
Mothercare ahsap sallanan besik

yan korumalari, sivi gecirmez siltesi, carsafi ve battaniyesi ile takim olarak verilecektir.

$IMG_4546.jpg

$IMG_4548.jpg

$IMG_4547.jpg

Son düzenleme:
Bright starts oyun halisi

aynasi, muzikli kaplani ve diger oyuncaklariyla eksiksiz..

$IMG_4542_.jpg

$IMG_4544_.jpg

Chicco iyi geceler aydede uyku yardimcisi

muzikli isikli uyku yardimcisi

$IMG_4526_.jpg

$IMG_4527_.jpg

Bright starts puset oyuncagi

puset, oto koltugu, anakucagi cirtcirtlari sayesinde ebat sorunu olmadan heryere monte edilebilen isikli sesli aynali cok kullanisli bir oyuncak

$IMG_4540_.jpg

$IMG_4541_.jpg

1- Sweatshirt

Hediye geldi hic kullanilmadi 6 ay…

$image_21.jpg

2- Saloped ve uzun kollu ust

Hediye geldi hic kullanilmadi 68 cm…

$image_20.jpg

3- 3lu takim

Hediye geldi hic kullanilmadi 9-12 ay…

$image_27.jpg

4- 3lu takim

Hediye geldi hic kullanilmadi 9 ay…

$image_26.jpg

5- Keten Tulum ve sapka takim

Hediye geldi hic kullanilmadi 68cm...

$image_19.jpg

Son düzenleme:
anakucağının fiyatı nedir acaba. kaç aya kadar kullanılıyor

merhaba,

anakucagi 65 TL.. biz oturmaya basladigi 7-8. aya kadar aktif olarak kullandik. sonrasinda zaten yerde emekleme calismalari basladi. yurumeye basladigi 13. aya kadar da ara ara surekli kullandik.. simdilerde kendi oturmaya calisiyor ama artik pek cok minik mobilyasi var ve evde fazlalik :))

merhaba,

anakucagi 65 TL.. biz oturmaya basladigi 7-8. aya kadar aktif olarak kullandik. sonrasinda zaten yerde emekleme calismalari basladi. yurumeye basladigi 13. aya kadar da ara ara surekli kullandik.. simdilerde kendi oturmaya calisiyor ama artik pek cok minik mobilyasi var ve evde fazlalik :))

yatıyo dimi anakucağı bide ist neresindesinz. Rabbim uzun ömür versin yavrunuza:) bende görürüm inş o günleri. he birde sabit durma özelliği var dimi biraz bahsetsenz ayrıntılı özelliklerinde

Son düzenleme:
Olbey hosgeldin ben üçlü takımları sorucaktim 12-18 aylık istiyorum çok mü küçükler birde fiyat nedir

yatıyo dimi anakucağı bide ist neresindesinz. Rabbim uzun ömür versin yavrunuza:) bende görürüm inş o günleri. he birde sabit durma özelliği var dimi biraz bahsetsenz ayrıntılı özelliklerinde

ben maltepedeyim,

sirti iki kademe yatiyor. ilk dogdugunda salonda onun icinde uyuyordu. ayaklari da sallanabiliyor ve sabitlenebiliyor. titresimi var uzerindeki hayvanciklardan ugur bocegi muzik caliyor. oglum salyangozla 4. aya kadar cok pis bakisti. ilk hamlesini ona yapmisti :)

amin, hepimizin evlatlarina hayirli uzun omur versin.. saglikla alin meleginizi kucaginiza..

Back