Bebek İkinci El Satiliktir// Tiny love sihirli gece lambasi donence ve projektor bebek oturagi mama koltugu bebedor

Canım lila olanın beden i ne?birde mavi geceligin ?taçlar dahilmi
Lila olan loya marka s beden. 70 kiloydum rahat giyiyordm. Sanirim kalibi lohusa oldugu icin genis. Taclar dahil. Mavi olan gecelik m beden ben hastaneye 87 kiloyla yattim. Ikiz dogum yaptim 10 kilosu gitti. Ertesi gun 77 kiloydum yine guzel olDu. Boyum da 165 bu arada. Ben bu kiyafetleri yazin aldim. Cok cikamiodum evden riskliydi gebeligim. Kasimda ddogum yappinca cok giyemedim evim soguk oldugu icin.

Lila olan loya marka s beden. 70 kiloydum rahat giyiyordm. Sanirim kalibi lohusa oldugu icin genis. Taclar dahil. Mavi olan gecelik m beden ben hastaneye 87 kiloyla yattim. Ikiz dogum yaptim 10 kilosu gitti. Ertesi gun 77 kiloydum yine guzel olDu. Boyum da 165 bu arada. Ben bu kiyafetleri yazin aldim. Cok cikamiodum evden riskliydi gebeligim. Kasimda ddogum yappinca cok giyemedim evim soguk oldugu icin.
Canım özelden yazdım bakar mısın?

Canım 36 bedendim hamilelikten önce. Acaba bu kıyafet lerden hangisi olur bana?
Suan kac bedensiniz?? Mesela tisortler m den baslio xl ye kadar.
gecelikler loyadan alinan lila s beden mavi gecelik m beden. Acikcasi bu urunler yeni sayilir belki loyada hala vardir. Yakinsa size bi bakin derim. Bedendrn iyice emin olursunuz.
gri pantolon lcw den 40 k olur mu size sizin bilmeniz laxim.ben son aylarda giydim.
Pembe takim da 40 beden. Akua marka.

Pembe geceligin ust kismi transparan resimdeki gibi. Ama benimkinde ekstradan inciler ve danteller var.

Eklentiler

• Screenshot_2015-05-04-08-20-56.png
    Screenshot_2015-05-04-08-20-56.png
    632,5 KB · Görüntüleme: 86
Mavi gecelik bir kez kullanilmistir. Tertemizdir. Yazin dogum yapacak arkadaslara tavsiye ediorum.

Lila gecelik haric diger urunler duruo arkadaslar . hamile ve lohusa urunlerinde toplu bir satis yapmak onceligim. Alicisina hayirli olsun simdiden.

X