Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Lila olan loya marka s beden. 70 kiloydum rahat giyiyordm. Sanirim kalibi lohusa oldugu icin genis. Taclar dahil. Mavi olan gecelik m beden ben hastaneye 87 kiloyla yattim. Ikiz dogum yaptim 10 kilosu gitti. Ertesi gun 77 kiloydum yine guzel olDu. Boyum da 165 bu arada. Ben bu kiyafetleri yazin aldim. Cok cikamiodum evden riskliydi gebeligim. Kasimda ddogum yappinca cok giyemedim evim soguk oldugu icin.Canım lila olanın beden i ne?birde mavi geceligin ?taçlar dahilmi
Canım özelden yazdım bakar mısın?Lila olan loya marka s beden. 70 kiloydum rahat giyiyordm. Sanirim kalibi lohusa oldugu icin genis. Taclar dahil. Mavi olan gecelik m beden ben hastaneye 87 kiloyla yattim. Ikiz dogum yaptim 10 kilosu gitti. Ertesi gun 77 kiloydum yine guzel olDu. Boyum da 165 bu arada. Ben bu kiyafetleri yazin aldim. Cok cikamiodum evden riskliydi gebeligim. Kasimda ddogum yappinca cok giyemedim evim soguk oldugu icin.
Suan kac bedensiniz?? Mesela tisortler m den baslio xl ye kadar.Canım 36 bedendim hamilelikten önce. Acaba bu kıyafet lerden hangisi olur bana?
Ben 57 kilo ile hamile kaldim. Ama herkesin vucut yapisi farkli bisey diyemiorum. Olur mu sizin bilmeniz lazim.Canım 36 bedendim hamilelikten önce. Acaba bu kıyafet lerden hangisi olur bana?
Lacivert m defactoiyi aksamlar :) lcw t shirtlerin bedeni ne ?
40 beden sayfalarda ayrintilari yazio. Aqua markaPembe olan gecelign bedeni ne peki ?