Bebek İkinci El SATILIK x factor kraft hoppala ve 1 yaşa kadar kız kıyafetleri :)

Ebrucihan

minik kuşummm :))
Kayıtlı Üye
1 Mart 2014
344
7
118
kızımın sağlık problemlerinden dolayı kullanamadığımız sıfıra yakın kraft hoppalamız satılıktır. 2 yıl garantilidir ve kutusunda göndereceğim ihtiyacı olanlar kaçırmasın hiç kullanamadık kutusundan çıktığı gibi duruyor.

Fiyati nedir acaba. Hangi ildesijiz. ERkek cocugada uygun olur mu acaba. Unisex gbi duruyor sanki.

Fiyati nedir acaba. Hangi ildesijiz. ERkek cocugada uygun olur mu acaba. Unisex gbi duruyor sanki.

Kız erkek farketmez bebeklerin ayak kaslarını kuvvetlendirmek için çok faydalı. 360 derece dönüyor. Fiyat için 100 lira düşünüyorum çünkü hiç kullanılmadı sıfır kutusunda mağazadan alındığı gibi göndericem. Sivas tayız.

6-9 ay peluş takım 10 tl

Eklentiler

• $IMG_1086 - Kopya (2).jpg
    50,7 KB · Görüntüleme: 91
ben burdan daha once hic bisey almadim da ondan pek anlamiyorum bilgilerimizi birbirimize nasil ulastiricaz peki :)

goruselim ama size gonderdigin mail adresi gorundu mu bana uyari cezasi geldi adresimi verdigimicin gorduyseniz mail adresimi ordan goruselim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…