- 25 Mart 2014
- 4.536
- 2.585
canın çok tepki istedi galibaŞimşekleri üzerime çekeceğim ama napimmm dayanamadım yazıcam, muhtemelen zor durumda kalınmış, bu başlık açılmış,belki de pek siteye vakıf olmayan bir üye, bilemedi; editörler zaten uygun yere taşır, dalga geçmezsek eksilirmiyiz.. Saygılar.... Avukat küçükkurbağa(avukatı mısın diyen olacaktır ondan şeyettim )
Şimşekleri üzerime çekeceğim ama napimmm dayanamadım yazıcam, muhtemelen zor durumda kalınmış, bu başlık açılmış,belki de pek siteye vakıf olmayan bir üye, bilemedi; editörler zaten uygun yere taşır, dalga geçmezsek eksilirmiyiz.. Saygılar.... Avukat küçükkurbağa(avukatı mısın diyen olacaktır ondan şeyettim )
Tesekkur ederim. Allah isteyen herkese nasip etsin insallahcanın çok tepki istedi galiba
al benden sana
bu arada arkadaşa espiri ile yazdım ama
bence olabilir olmaz diye bişey yok
takılma sen konu sahibi
inşalah dilediğin fiyata dilediğin zaman satarsın
evin hayırlı olsun tekrar
Yaa ama sahibinden.com'a bir derdim var diye konu açma fikri iyiydi :)Şimşekleri üzerime çekeceğim ama napimmm dayanamadım yazıcam, muhtemelen zor durumda kalınmış, bu başlık açılmış,belki de pek siteye vakıf olmayan bir üye, bilemedi; editörler zaten uygun yere taşır, dalga geçmezsek eksilirmiyiz.. Saygılar.... Avukat küçükkurbağa(avukatı mısın diyen olacaktır ondan şeyettim )
satıldı çok şukur .zaten çok fazla vaktımız yoktu.birkaç gün içinde sattık :) arabamı arıyordunuz
Cok sekersin yaŞimşekleri üzerime çekeceğim ama napimmm dayanamadım yazıcam, muhtemelen zor durumda kalınmış, bu başlık açılmış,belki de pek siteye vakıf olmayan bir üye, bilemedi; editörler zaten uygun yere taşır, dalga geçmezsek eksilirmiyiz.. Saygılar.... Avukat küçükkurbağa(avukatı mısın diyen olacaktır ondan şeyettim )