satilik tertemiz araç

Şimşekleri üzerime çekeceğim ama napimmm dayanamadım yazıcam, muhtemelen zor durumda kalınmış, bu başlık açılmış,belki de pek siteye vakıf olmayan bir üye, bilemedi; editörler zaten uygun yere taşır, dalga geçmezsek eksilirmiyiz.. Saygılar.... Avukat küçükkurbağa :KK59:(avukatı mısın diyen olacaktır ondan şeyettim :oops:)

Son düzenleme:
Şimşekleri üzerime çekeceğim ama napimmm dayanamadım yazıcam, muhtemelen zor durumda kalınmış, bu başlık açılmış,belki de pek siteye vakıf olmayan bir üye, bilemedi; editörler zaten uygun yere taşır, dalga geçmezsek eksilirmiyiz.. Saygılar.... Avukat küçükkurbağa :KK59:(avukatı mısın diyen olacaktır ondan şeyettim :oops:)
canın çok tepki istedi galiba :KK53:
al benden sana:KK11::KK11::KK11::KK11:

bu arada arkadaşa espiri ile yazdım ama
bence olabilir olmaz diye bişey yok
takılma sen konu sahibi
inşalah dilediğin fiyata dilediğin zaman satarsın
evin hayırlı olsun tekrar

öyle şirin yazmışsın ki tepki verecegim varsa da veremedim :KK53:

canın çok tepki istedi galiba :KK53:
al benden sana:KK11::KK11::KK11::KK11:

bu arada arkadaşa espiri ile yazdım ama
bence olabilir olmaz diye bişey yok
takılma sen konu sahibi
inşalah dilediğin fiyata dilediğin zaman satarsın
evin hayırlı olsun tekrar
Tesekkur ederim. Allah isteyen herkese nasip etsin insallah

benim derdimde bir arabam yok evim var şükür inşaşllah bir arabam olur opelinden ama çok pahalıymışş

Neden dalga geciliyor anlamadim sevgilisi kayinvalidesi kedisi kopegi bilmemneresi kanamamista acaba ne yapsam diye soran cahili.... Herkesinki dertten sayılıyorda bu niye kabul görmüyor para iihtiyacı varmıs onun derdide bu

İlan sitelerine başvursanız daha iyi olur,oralardan bir sürü alıcılar çıkar.Fotoğraflarını çekip yükleyebilirsiniz o tür sitelere.

Yaa ama sahibinden.com'a bir derdim var diye konu açma fikri iyiydi :)

satıldı çok şukur .zaten çok fazla vaktımız yoktu.birkaç gün içinde sattık :) arabamı arıyordunuz

kısmet denilen bu olsa gerek benimde eşim aracı satıyordu notere gittik 2 ayda zor sattığımız arabanın satışını verdik ilanı kaldırana kadar 10-15 kişi aramıştı satılınca kıymete biniyor:) hayırlı olsun

Cok sekersin ya :-)

X