Bebek İkinci El satılık playskool 2 li egzersiz arkadaşım(2 adet)

kapnax

Guru
Kayıtlı Üye
9 Mart 2012
309
47
318
$780120151619992523[1].webp$IMG_5235.webp$IMG_5234.webp

İnternetten annelerin en cok tercih ettiği oyuncakları araştırırken bulduğum ve bebeklerim 2 aylıkken internet üzerinden sadece bir sitede bulabildiğim 80 tl ye aldığım Playskool Gloworld 2'li Egzersiz Arkadaşı 50 tl ye satıyorum.Bu oyuncak bizim çok işimizi gördü ve bizide rahatlattı, uzun süre oyuncağın altında sıkılmadan oynayabiliyolardı..Oyuncağa koyunca hemen el ve kollarını oynatmaya başlıyolardı.Bu oyuncak sayesinde hareketlendiler ve gazlarının gitmesinede faydası oldu.Aldığımız diğer çındıraklarıda oyuncağa asıp onlarlada oynayabildiler.Kısaca biz cok memnun kaldık.Elimde 2 adet mevcuttur.Bütün tuşları çalışmaktadır.Yeniden farksızdır. Ankara içi alıcı olursa benim için daha iyi olur.

oyun halısı almanıza gerek yok. üzerinde aynası var, ister ayağı ister eliyle vurunca değişik sesler çıkarıyo ve değişik renklerde boyalı yüz ifadesi şeklinde olan yerler yanıyo. ayrıca çıngırakta asabilirsiniz.

son fiyat 40 tl dir.internette satışı gözüken bir çok sitede stogu yoktur..

Son düzenleme:
ilanı vereli 1 aya yakın olacak ve ben oyuncakları kaldırmıştım.dün bakıcı tekrar çıkarmış ve ek gıda yedirirken cok zorlandığımız çocuklar oyuncağın altına koyunca onunla oyalanırken çok kolay bi şekilde yemeklerini yemişler.bugünde aynı şekilde yediremediğim şeyleri farkında olmadan yedirdim hemde tamamen bitirdiler.. aslında bayadır bekliyodum satılmasını kaldırmıştım, tam alıcı çıktı böylede bir durumu farkedince şimdilik satma işini askıya aldım

Merhaba üzerinden baya zaman geçmiş ama ben yinede şansımı denemek istedim ürün satıldı mı , sıfır bulamadim hiç bir yerde

Back
X