merhaba biz de arabamızı satıyoruz renault clio hatchback 2007 model dizel temiz hasar kaydı falan yok. km 170.000 ama temiz araba bakımları yapıldı.Otomatik manuel fark etmez, 2005 model ve üstü, km si 100 bini çok fazla geçmemiş, temiz, hasar kayıtsız, masrafsız araba arıyoruz. Tercihen aşağıda yazdığım modeller.
-Dacia Sandero
-Toyota-corolla
-Hyndai accent era
-Renault-symbol
-Hyndai-Getz
-Renault megane
Km si çokmuş ne kadara satmayı düşünüyorsunuz ?merhaba biz de arabamızı satıyoruz renault clio hatchback 2007 model dizel temiz hasar kaydı falan yok. km 170.000 ama temiz araba bakımları yapıldı.
24.750 fiyat koyduk.Km si çokmuş ne kadara satmayı düşünüyorsunuz ?
Km fazla olduğundan kriter dışı ilginiz için teşekkürler.24.750 fiyat koyduk.
Rica ederim.Km fazla olduğundan kriter dışı ilginiz için teşekkürler.
2007 model bir dizel araç için km si fazla değil ama siz sanırim daha az yıpranmıs olmasi açisindan az km istiyorsunuz.biraz zorlasanız yeni cliolardan alabilirsiniz ben çok memnunumKm si çokmuş ne kadara satmayı düşünüyorsunuz ?
Canım özelden biraz bahseder misin kazası hasar kaydı var mı ve kaç model?bizim seat leon var canım düşünürsen 152 binde ilan nosunu özelden yazabilirim
c1 küçük canım bize göre. benek falan olacak daha geniş bir araba bakıyoruz.Bizimde c1 var hasar kaydı çok az 1300 lira detayları tam bilmiyorum ama
arac alabildiniz mi? Eger hala ariyorsaniz yardimci olabilirim hundai getz icinOtomatik manuel fark etmez, 2005 model ve üstü, km si 100 bini çok fazla geçmemiş, temiz, hasar kayıtsız, masrafsız araba arıyoruz. Tercihen aşağıda yazdığım modeller.
-Dacia Sandero
-Toyota-corolla
-Hyndai accent era
-Renault-symbol
-Hyndai-Getz
-Renault megane
Getz kaç model hala bakıyoruz ama Kocaelideyiz.arac alabildiniz mi? Eger hala ariyorsaniz yardimci olabilirim hundai getz icin
2008 model, dizel, 115000 kmde. Ablamin araci. Bir kac lokal boya var, onun disinda kazasi yok, hicbir problemi yok aracin. Param olsa ben alcam ama malesef param yok. Onlar sifir arac aliyorlar ondan satıyor yoksa aractan cok memnunlarGetz kaç model hala bakıyoruz ama Kocaelideyiz.
Canım bizde Chevrolet lacetti 2005 model var sana uyarmı bilmiyorum ama 46 bin demerhaba biz de arabamızı satıyoruz renault clio hatchback 2007 model dizel temiz hasar kaydı falan yok. km 170.000 ama temiz araba bakımları yapıldı.
Şuan araba aramıyoruz teşekkür ederimCanım bizde Chevrolet lacetti 2005 model var sana uyarmı bilmiyorum ama 46 bin de
Ben teşekkür edrrimŞuan araba aramıyoruz teşekkür ederim