Satılık otomobil arıyoruz!(bütçe 27000 TL ye kadar)

laz4life

Birdik biz olduk, sen geldin aile olduk.
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2014
2.173
1.922
35
Otomatik manuel fark etmez, 2005 model ve üstü, km si 100 bini çok fazla geçmemiş, temiz, hasar kayıtsız, masrafsız araba arıyoruz. Tercihen aşağıda yazdığım modeller.
-Dacia Sandero
-Toyota-corolla
-Hyndai accent era
-Renault-symbol
-Hyndai-Getz
-Renault megane

merhaba biz de arabamızı satıyoruz renault clio hatchback 2007 model dizel temiz hasar kaydı falan yok. km 170.000 ama temiz araba bakımları yapıldı.

Daciayı eleyip diğer modellere yoğunlaşmanızı öneririm. Biz de aracımızı alırken çok araştırdık, sanayide tanıdık usta vardı, o o zamanlar uzak durmamız gereken markaları söylemişti. Listenizdeki en alınabilecek olan Toyota, üstelik her zaman alıcısı bulunur.

İlanlarda çok temiz diye bahsedilen araçların plakasını tramer den sorgulatınca 20.000 tl lik hasar kaydı en az 4-5 kazaya karışmışlığı çıkıyor.

Bizimde c1 var hasar kaydı çok az 1300 lira detayları tam bilmiyorum ama

canım aradıgın aracların km cok fazla
bız 4 senelık aracı 60 ta sattık yenı daha
sımdı alacagımız aracta 30 veya maxımum 60 olmalı dıyoruz
100 uzerındekı aracalra hıc bakma derım
sahıbındenden kendın arama yap

arac alabildiniz mi? Eger hala ariyorsaniz yardimci olabilirim hundai getz icin

Getz kaç model hala bakıyoruz ama Kocaelideyiz.
2008 model, dizel, 115000 kmde. Ablamin araci. Bir kac lokal boya var, onun disinda kazasi yok, hicbir problemi yok aracin. Param olsa ben alcam ama malesef param yok. Onlar sifir arac aliyorlar ondan satıyor yoksa aractan cok memnunlar

merhaba biz de arabamızı satıyoruz renault clio hatchback 2007 model dizel temiz hasar kaydı falan yok. km 170.000 ama temiz araba bakımları yapıldı.
Canım bizde Chevrolet lacetti 2005 model var sana uyarmı bilmiyorum ama 46 bin de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…