• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

satılık nisanlık

gwencooper

Broken Hearted Girl
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2011
6.246
50
108
İstanbul
nişanım icin aldıgım abiyeyi daha hic kullanmadım ve elimden cıkarmak istiyorum..resimleri paylasıcam egerki dusunen olursa uygun bir fiyata satmak istiyorum..ilgilenenler ozelmesaj yoluylada bana ulasabilirler dusundugum fiyat 150 lira civarı..36 beden

$Fotoğraf2690.jpg $o8ıu7ytr.jpg $poıuytr.jpg

Son düzenleme:
hersey oyle gozumun onundeki dolabı actıgımda nisanlıgım odamın heryerinde nisan icin yaptıgımız alısverisleri gormek herseyi tekrar yasatıyor bana..

çok haklısın ama herşey daha çok yeni
kaldır onları sakla bi arkadaşının evine koy ne biliyim yok et gözünün önünden
kafanı topla biraz , bi zaman geçsin
bu şekilde daha çok canın yanar gibi hissettim o yüzden yazmak istedm :(

çok haklısın ama herşey daha çok yeni
kaldır onları sakla bi arkadaşının evine koy ne biliyim yok et gözünün önünden
kafanı topla biraz , bi zaman geçsin
bu şekilde daha çok canın yanar gibi hissettim o yüzden yazmak istedm :(

dusunmen ve bunu belirtmen bile benim icin cok guzel bu anda cok saol

nişanım icin aldıgım abiyeyi daha hic kullanmadım ve elimden cıkarmak istiyorum..resimleri paylasıcam egerki dusunen olursa uygun bir fiyata satmak istiyorum..ilgilenenler ozelmesaj yoluylada bana ulasabilirler dusundugum fiyat 150 lira civarı..36 beden

Eki Görüntüle 608857 Eki Görüntüle 608858 Eki Görüntüle 608859

bencede ona dair ve onu hatırlatıcak herşeyi biran önce elinden çıkarman çok güzel olur. Allah yardımcın olsun facdede bir site var ordada satışlar kiralamalar yapılıyor bakarsan canım

bende ayrılmıştım neyi var neyi yok hepsini gönderdim hepsini takma sakın kafana emin ol ki rabbim en hayırlı olanı yaşatıyor bize

Merhaba abiyeniz hala durmakta iste ciddi alıcısıyım Allah bahtınızı güzel yapsın herşey biz insanlar için [table="width: 500"]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

Sanırım arkadaş ya siteyi bırakmış yada yeni üyelik almış çünkü nicki iptal olmuş.

Belki yönetime sorabilirsiniz akibetini.

Back