Mama sandalyemiz satılıktır. Tertemiz hiç bir sorunu yoktur. En fazla 6 ay kullandık. Antalya içine elden teslim edebilirim. şehir dışına kargo zor olacağı için satmayı düşünmüyorum. Son fiyat 180 tl dir.
Hayırlı satışlar...Ne zaman almıştınız ve garantisi devam ediyormu?chıcco poly çift kılıflı ve çift tepsili olanmı?Bu modelden istiyorum ama fiyat benim için fazla,son fiyat demişsiniz sanırım indirim yapamazsınız.
Hayırlı satışlar...Ne zaman almıştınız ve garantisi devam ediyormu?chıcco poly çift kılıflı ve çift tepsili olanmı?Bu modelden istiyorum ama fiyat benim için fazla,son fiyat demişsiniz sanırım indirim yapamazsınız.
Merhaba, kızım 6 aylıkken almıştık. kızım şu anda 24 aylık. garantisine hiç bakmadım eğer 2 yıl ise devam ediyor garantisi. bakmam lazım. evet çift kılıf ve çift tepsili. Antalyadamısınız ?
Merhaba,normalde 3 yaşına kadar kullanılıyor neden 6 ay kulladı bebeğinizmi istemedi?.Ankaradayım ama Antalya da anneannem ve dayım var elden alabilecek.Benim düşündüğüm fiyattan biraz fazla olduğu için(düşündüğüm fiyat 150 idi o kadar ayırdım)alamıyacam.
İyi satışlar diliyorum.
Merhaba,normalde 3 yaşına kadar kullanılıyor neden 6 ay kulladı bebeğinizmi istemedi?.Ankaradayım ama Antalya da anneannem ve dayım var elden alabilecek.Benim düşündüğüm fiyattan biraz fazla olduğu için(düşündüğüm fiyat 150 idi o kadar ayırdım)alamıyacam.
İyi satışlar diliyorum.
Fiyat 200 verip 180 e düşmemek için direk düşük fiyat söyledim. yaş olarakta 3 yaşına kadar mama sandalyesine oturması mükün değil :) belli bir zaman sonra masada normal sandalyeye oturmak istiyor onlarda. bu yüzden biz erkenden kaldırdık mama sandalyemizi :)