Bebek İkinci El Satılık kız çocuk odası, tv ve diğerleri

mylittlesunshine

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2011
4.801
1.558
448
Selam kızlar,

Biz boş odamızı bekarken kullandığım oda takımı ve televizyonla doldurmuştuk. Şimdi kısmetse orası bebek odası olacak. Odayı 3 sene önce maraşta aldım bir yıl kullandım sonra da evlenince istanbula getirdim. Televizyonla tv ünitesi de 4 yıllık olup son iki yıldır kullanılmamıştır. Tv ile tv ünitesini alana uydu alıcısını da vereceğim. Çocuk odası 300 lira, halısı 50 lira, tv+tv sehpası 150 liradır. İstanbul içi elden teslimat şarttır. Ücret de teslimat esnasında nakit talep edilecektir.

Çocuk odasına 3 kapaklı dolap, şifonyer ve karyola dahildir. Yatak yoktur.

Ayrıca orta sehpa ve iki yan sehpadan oluşan sehpa takımım da 75 liraya satılıktır. Sehpalar tadilat görmüş fakat sorunsuzdur.

Oda takımı ve tv-tv sehpası ise yeniden farksızdır. En ufak bir yıpranma bile yoktur. Detaylı fotoğraflar için ev konuma bakabilirsiniz. Özelden mesaj atmak yerine konuya yazarsanız sevinirim. Teşekkürler
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

fotoda dolap kapakları aralık görünüyor kasmamı yapıyor yoksa foto çekim esnasında aralıkmı kalmış?
herhangi bir deformasyonu varmı?
karyolası bazalımı ölçüleri nedir?
pembe beyazmı yoksa krem mi ?
Birde dolap en ve yükseklik ölçüleri nedir?
Son olarak İstanbul un nersindesiniz?

Son düzenleme:
fotoda dolap kapakları aralık görünüyor kasmamı yapıyor yoksa foto çekim esnasında aralıkmı kalmış?
herhangi bir deformasyonu varmı?
karyolası bazalımı ölçüleri nedir?
pembe beyazmı yoksa krem mi ?
Birde dolap en ve yükseklik ölçüleri nedir?
Son olarak İstanbul un nersindesiniz?
Kapanıyor da içine hurç koydum o yüzden aralık kalmış. Karyola bazalı değil, tek kişilik standart yatak ölçülerinde. Pembe krem. Dolabı ölçer yazarım birazdan. Hiç bi yerinde ezik kırık vb hiç bir deformasyon yok. Sıfırdan farksız. Fatih'teyiz.

Kapanıyor da içine hurç koydum o yüzden aralık kalmış. Karyola bazalı değil, tek kişilik standart yatak ölçülerinde. Pembe krem. Dolabı ölçer yazarım birazdan. Hiç bi yerinde ezik kırık vb hiç bir deformasyon yok. Sıfırdan farksız. Fatih'teyiz.
Oldukça uzağız ben avrupa yakasındayım k. çekmece nakliyesi çok tutar teşekkür ederim ilginiz için.

Back