- Konu Sahibi illederengarenk
aralarında cep boy yok değil mi ?Tane beş lira
hepsi orjinal boyunda sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aralarında cep boy yok değil mi ?Tane beş lira
Cep boy yok ama bir kısmı satıldıaralarında cep boy yok değil mi ?
hepsi orjinal boyunda sanırım
Başka ekleyeceklerimde var.
@minik kalp0753 arkadaşımız yerine okuyabilecek olan var mı?
illederengarenk almak istediğim kitaplar var . Kitapların hepsi orijinal mi ? Ekleyeceğiniz başka kitaplar var mı ?
Şuanşehir dışındayım.Salı günü dönüyorum.O zaman bakayımKitaplarınız ne durumda ?
TamamdırŞuanşehir dışındayım.Salı günü dönüyorum.O zaman bakayım
Bakabildiniz mi ?Şuanşehir dışındayım.Salı günü dönüyorum.O zaman bakayım
Bakabildiniz mi ?
Anlıyorum o zaman ben alabileceğim kitapları yazayım , siz kontrol edersiniz olur mu , varsa ekleyeceğiniz kitaplar onları da konuşuruz .Bakamadım henüz.Ayıracağım başka kitaplar da var yarın bakayım.
Alamut
Bir kedi bir adam bir ölüm bunlar satılmıştı hatırlıyorum.Hiç kitabı ve mektubunda diyorsun ki kitabı ve İclal Aydın’ın kitabı da elimde yok
Sineklerin Tanrısı ve Hiç de satıldı.Diğerleri duruyorAnlıyorum o zaman ben alabileceğim kitapları yazayım , siz kontrol edersiniz olur mu , varsa ekleyeceğiniz kitaplar onları da konuşuruz .
Şizofren
Yapboz
Hiç
Bereketli topraklar üzerinde
Sineklerin tanrıaı
Tamam,kuzum bu ara göz ameliyatı oldu.Onunla meşgulüm ama en kısa zamanda kitapları seçip ayırmak istiyorumCanım senden ricam müsait zamanında, satılanları ayıklayıp güncel bir isim listesi atabilirmisin bana isim yeterli olur, birde yeni ekleyeceklerim var demişsin onları da atarsan sevinirim toplu almayı düşünüyorum bende
Tamam canım çok geçmiş olsun acelesi yok ne zaman atarsan ilgilenirimTamam,kuzum bu ara göz ameliyatı oldu.Onunla meşgulüm ama en kısa zamanda kitapları seçip ayırmak istiyorum
Sineklerin Tanrısı ve Hiç de satıldı.Diğerleri duruyor
Merhaba çocuğunuz iyileşmiştir inşallah tekrar geçmiş olsun . Yeni kitaplar ekleyip fiyat verecektiniz sadece hatırlatmak istedimSineklerin Tanrısı ve Hiç de satıldı.Diğerleri duruyor