ben de evliyim ama yorum yapılmadığı için üzülmeyin diye yazıyorum. çok güzel bir gelin olmuşsunuz ve çok yakışmış. her yerde straplez modeller varken sizinki farklıymış ve şıkmış gerçekten de. üstünüzde de harika durmuş. umarım bir ömür boyu mutlu olursunuz, alacak kişiye de mutluluk getirsin dilerim ki.
teacherım deryam gelinliğini görünce nickine bakmadan anladım senin olduğunu :))) satarsın inşallahh canmm :)
üst bedeniniz harikaymış valla maşallahinşallah alacak biri bulunur sizde kurtulursunuz
bencede çok farklı ve güzel bi gelinlikk :)))
gelinligin üst kismini begendim ama alt kismini cok begenmedim,fiyatida iyi sayilir ama bence biraz daha dusun
alacak olsam düşünürdümama artık neyini düşünsem şekerim :) kurtulmak istiyorum kalabalığından :) biri alsa da kurtulsam keşke ama olmazsa başka yolar arıycam :)
yok ben fiyati dus dedimm
:):) çok komik ben de satmadan önce düşün anladım. etekleri de zevk meselesi ama dümdüz olmaktansa böyle hareketli fena değil bence :) zaten aldığımdan çok düşük bir fiyat söyledim malum ikinci el. ama almak isteyen olursa yardımcı olurum elbette :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?