• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri satılık gelinlik

drygs

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2010
1.569
956
133
arkadaşlar geçen sene düğünüm için kiralık gelinlik istemiştim ama aldığım dükkanda gelinlikler kiralık verilmiyordu mecburen satın aldım.
geçen sene izmirden aldığım gelinliğimi çok yer kapladığından uygun bir fiyata satmaya karar verdim ben de. belki uygun fiyata birisi beğenebilir.
gelinlik 38 bedendir, 1-60, 1-70 boylarında, 55-63 kilolarında birine olabileceğini düşünüyorum. ilgilenenler ile özel mesajdan görüşebiliriz. $1.jpg
$2.jpg

Eklentiler

• $3.jpg
    $3.jpg
    50,8 KB · Görüntüleme: 106
Son düzenleme:
tşk ederim. ama beğenen almak isteyen yok sanırım. amaç bu tarz gelinlikleri beğenip de uygun fiyat arayan arkadaşlara yardımcı olmak.
napalım alan olmazsa da artık dursun durduğu yerde :D

almasanız da bi yorum yapsaydınız. beğenilmedi demekki gelinliğim. ben bana yakıştığını ve biraz farklı olduğunu düşünmüştüm halbuki. fiyatına da 750 tl düşünmüştüm. ama sizin bütçenize göre de birşeyler düşünebiliriz. beğendiyseniz bana burdan ya da özel mesajdan ulaşabilirsiniz. :52:

Bence gayet hoş gelinliğiniz size de çok yakışmış..:34:
açık olsam straplez yerine tercihim bu tarz olurdu dediğiniz gibi farklı:16:

çok tşkler. bi an düşündüm gerçekten çok mu kötü görünüyorum diye :21:

ben de evliyim ama yorum yapılmadığı için üzülmeyin diye yazıyorum. çok güzel bir gelin olmuşsunuz ve çok yakışmış. her yerde straplez modeller varken sizinki farklıymış ve şıkmış gerçekten de. üstünüzde de harika durmuş. umarım bir ömür boyu mutlu olursunuz, alacak kişiye de mutluluk getirsin dilerim ki. :nazar:

teacherım deryam gelinliğini görünce nickine bakmadan anladım senin olduğunu :))) satarsın inşallahh canmm :)

ben de evliyim ama yorum yapılmadığı için üzülmeyin diye yazıyorum. çok güzel bir gelin olmuşsunuz ve çok yakışmış. her yerde straplez modeller varken sizinki farklıymış ve şıkmış gerçekten de. üstünüzde de harika durmuş. umarım bir ömür boyu mutlu olursunuz, alacak kişiye de mutluluk getirsin dilerim ki. :nazar:

ama şimdi zoraki yorum isteyince bunları söylemek zorunda kaldınız. teşekkür ederim görüşleriniz için. bana mutluluk getirdi bu gelinlik. bundan sonra da giyen olursa mutluluk getirir inş. bunu saklamayı düşünmüyorum ömür boyu bir hayır kurumuna veririrm büyük ihtimalle. ama izmirde neresi var bilmiyorum.

teacherım deryam gelinliğini görünce nickine bakmadan anladım senin olduğunu :))) satarsın inşallahh canmm :)

aa o kadar da saklamıştım yüzümü :D nasıl da bildin beni :D dur canım sen kimdin peki bi anlayım :D

gelinligin üst kismini begendim ama alt kismini cok begenmedim,fiyatida iyi sayilir ama bence biraz daha dusun :27:

gelinligin üst kismini begendim ama alt kismini cok begenmedim,fiyatida iyi sayilir ama bence biraz daha dusun :27:

alacak olsam düşünürdüm :D ama artık neyini düşünsem şekerim :) kurtulmak istiyorum kalabalığından :) biri alsa da kurtulsam keşke ama olmazsa başka yolar arıycam :)

alacak olsam düşünürdüm :D ama artık neyini düşünsem şekerim :) kurtulmak istiyorum kalabalığından :) biri alsa da kurtulsam keşke ama olmazsa başka yolar arıycam :)

yok ben fiyati dus dedimm :52::52::52::52::52:pazarlik payi varmi :D :D

bu arada ben evliyim maksadim alaacak arkadasa yardimci olmak haha pazarlik yapiyim onun yerine ne zamandir yapmadim hic :D :D

Son düzenleme:
yok ben fiyati dus dedimm :52::52::52::52::52:

:):) çok komik ben de satmadan önce düşün anladım. etekleri de zevk meselesi ama dümdüz olmaktansa böyle hareketli fena değil bence :) zaten aldığımdan çok düşük bir fiyat söyledim malum ikinci el. ama almak isteyen olursa yardımcı olurum elbette :) :37:

:):) çok komik ben de satmadan önce düşün anladım. etekleri de zevk meselesi ama dümdüz olmaktansa böyle hareketli fena değil bence :) zaten aldığımdan çok düşük bir fiyat söyledim malum ikinci el. ama almak isteyen olursa yardımcı olurum elbette :) :37:

:9::9:aslinda guzel etekleri zevk meselesi ben daha kabarik severim mesela ondandir... :12:
INSALLAH alan olur gayet guzel bir gelinlik burdaki bir cok 0 gelinlikten guzel valla:16:

Back