Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar,
22 Haziran'da giymiş olduğum gelinliğimi ihtiyacım olduğu için satıyorum.
Fatih / Alisse Nuera'da özel dikim yaptırdım. Bu mağazayı bilen bilir.
Dilediğiniz her türlü modele ya da bedene uygun değişiklik yaptırabilirsiniz.
Fiyat : 1.750 TL (kendim 4.000 TL'ye diktirdim)
Eki Görüntüle 753109 Eki Görüntüle 753110 Eki Görüntüle 753111 Eki Görüntüle 753112 Eki Görüntüle 753113 Eki Görüntüle 753114 Eki Görüntüle 753115
Gelinlik ayakkabılarım da çiçeğimle uyumlu olması açısından arkasında mor kurdelalı. İsterseniz 70 TL'ye verebilirim. 37 numara, çok rahat. Bütün gün ve gece bir kere çıkarma ihtiyacı duymadım.
Teşekkürler.[/QUOTE
Ayakkabını çiçeğini begendim mesajımı aldığınızda özelden konuşalım
Merhabalar,
22 Haziran'da giymiş olduğum gelinliğimi ihtiyacım olduğu için satıyorum.
Fatih / Alisse Nuera'da özel dikim yaptırdım. Bu mağazayı bilen bilir.
Dilediğiniz her türlü modele ya da bedene uygun değişiklik yaptırabilirsiniz.
Fiyat : 1.750 TL (kendim 4.000 TL'ye diktirdim)
Eki Görüntüle 753109 Eki Görüntüle 753110 Eki Görüntüle 753111 Eki Görüntüle 753112 Eki Görüntüle 753113 Eki Görüntüle 753114 Eki Görüntüle 753115
Gelinlik ayakkabılarım da çiçeğimle uyumlu olması açısından arkasında mor kurdelalı. İsterseniz 70 TL'ye verebilirim. 37 numara, çok rahat. Bütün gün ve gece bir kere çıkarma ihtiyacı duymadım.
Teşekkürler.[/QUOTE
Ayakkabını çiçeğini begendim mesajımı aldığınızda özelden konuşalım
özel mesaj hakkım olmadığı için mecburen buradan yazıyorum.Teşekkür ederim.
Ben İstanbul'dayım, Beyoğlu/Halıcıoğlu tarafında. Denemek isterseniz görüşebiliriz.
Ben İstanbul'dayım, Beyoğlu/Halıcıoğlu tarafında. Denemek isterseniz görüşebiliriz.
merhaba, son fiyatınız nedir?
Ciddi alıcılarla pazarlık yapmayı yeğlerim. Yani gelip bir deneyin, o esnada pazarlık yapılır
özelden yazdım mail atarsan konuşuruz
özelden yazdım mail atarsan konuşuruz
melekous özel mesaj hakkım yok o yüzden cevap veremiyorum mesajlarına. dediğim gibi ne zaman beyoğlu'na gelebilirsen bana 3-4 gün önceden haber verirsin buluşuruz
melekous özel mesaj hakkım yok o yüzden cevap veremiyorum mesajlarına. dediğim gibi ne zaman beyoğlu'na gelebilirsen bana 3-4 gün önceden haber verirsin buluşuruz
canım gelinliğinde gözüm var hala gelinliğimi almış olmama ragmen hayrlısı artık kısmet ayakkabın ile çiçeğini bana gnderrsen azıcık olsa içim soğuyacak gercekten :) hazranda düğünüm ilk hafta inş.ayakkabılarn bana gelir ve uğur getirir
canım gelinliğinde gözüm var hala gelinliğimi almış olmama ragmen hayrlısı artık kısmet ayakkabın ile çiçeğini bana gnderrsen azıcık olsa içim soğuyacak gercekten :) hazranda düğünüm ilk hafta inş.ayakkabılarn bana gelir ve uğur getirir
çiçeğimi satmıyorum, ayakkabıyı da gelinlikle birlikte vermek istiyorum. ama istersen Bakırköy Tınaztepe Pasajında alt katta Atilla isimli bir ayakkabıcı var, orada yaptırdım. Onlar ayakkabı imal ediyorlar istediğin şekilde ve kalıpları çok rahat. Fotoğrafını gösterirsen aynısını yaparlar, En fazla 100 TL tutar tahminim.