How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Satılık Gelinlik / Sade

HaNdoSH

Guru
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2009
28
1
286
Merhabalar,

22 Haziran'da giymiş olduğum gelinliğimi ihtiyacım olduğu için satıyorum.
Fatih / Alisse Nuera'da özel dikim yaptırdım. Bu mağazayı bilen bilir.

Dilediğiniz her türlü modele ya da bedene uygun değişiklik yaptırabilirsiniz.

Fiyat : 1.750 TL (kendim 4.000 TL'ye diktirdim)
$1.jpg $2.jpg $3.jpg $4.jpg $5.jpg $6.jpg $DSC_0135.jpg

Gelinlik ayakkabılarım da çiçeğimle uyumlu olması açısından arkasında mor kurdelalı. İsterseniz 70 TL'ye verebilirim. 37 numara, çok rahat. Bütün gün ve gece bir kere çıkarma ihtiyacı duymadım.

Teşekkürler.

ayyy ne kadar güzelmiş. bayıldım. inşallah alıcı bulursun. ayakkabıların da çok tatlıymış.

Gelinliginizz cook güzell gercekten evlenseydim alabilirdim :9:

Ben gelinlik almayi dusunuyorum ama kimse cevap yazmiyor fiyati düşerse n alabilirim 40 bedenim

Ben gelinlik almayi dusunuyorum ama kimse cevap yazmiyor fiyati düşerse n alabilirim 40 bedenim

Fiyat düşebilirim. Beden olur diye duşunuyorum arkası ipli çünkü ben de 40a yakın 38im
Gelinlik beyoğlunda işyerimin sltındaki kuru temizlemede duruyor. ne zaman gelebilirsin görmek için? Alıp eve götürmem lazım artık :)

Çok güzel gelinlik eminim alıcı bulacaksınızdır. Yalnız bu nasıl 38 beden çok daha ince görünüyorsunuz. Ben 34üm bu gelinliğin bedenini de öyle bir şey zannettim :)

gelinliği kaç kilo ve kaç cm.boyla giydiniz ben çok beğendım ama emin olamadım çok ince duruyorsunuz

gelinliği kaç kilo ve kaç cm.boyla giydiniz ben çok beğendım ama emin olamadım çok ince duruyorsunuz

boyum normalde 164 civarı topuklu ile herhalde o gün 170 gibiydi. Çok ince falan değilim, üstüm 38 altım 40 bedendir genelde, düğün öncesi haliyle biraz kilo verdim, sanırım 58 kg falandım o zamanlarda. O arkadaki ipler insanı bayağı bir inceltiyor :)

lairssa1907, özel mesaj hakkım olmadığı için buraya yazıyorum :) yok henüz satmadım.

Back