Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek İkinci El SATILIK Emzirme ürünleri,Playgro Oyun Halısı,Fisher Price Dönence,Kocaman Peluş Oyuncaklar...
- Konu Sahibi Angel87
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 30 Haziran 2015
- 521
- 435
- 23
- 34
- 27 Haziran 2010
- 1.819
- 2.035
- 333
Evet hala satılmadı...Kanguru duruyormu
- 30 Haziran 2015
- 521
- 435
- 23
- 34
Tam olarak kullanimi nasil yani yenidogan kullanim imkani varmi ?? Birde kemerli yerleri uzuyormu acaba ?? Hani ayarli yerleri ne kadar aciliyor?? Birde elinizde baska neler var fiyat ve resim atarsaniz sevinirim. Elli kere kargo parasi odemeyeyimEvet hala satılmadı...
- 27 Haziran 2010
- 1.819
- 2.035
- 333
Evet yenidogan içinde kullanilabilir.Kemerler genisliyor pay miktarı var evet ama nasıl anlatsam bilemedim..Ürünü magazada falan görme imkanınız olursa daha rahat anlarsınız.. Elimde emzirme yastığı var mycey ,chicco bogulma onleyici yastık var fisher price mutlu düşler donence var chicco yurutec ve baston bebek arabasi var... Fiyat verebilirim dusunsuklerinize...Bide yürütme destek aparati var çocuğun beline takip yürütmek içinTam olarak kullanimi nasil yani yenidogan kullanim imkani varmi ?? Birde kemerli yerleri uzuyormu acaba ?? Hani ayarli yerleri ne kadar aciliyor?? Birde elinizde baska neler var fiyat ve resim atarsaniz sevinirim. Elli kere kargo parasi odemeyeyim
- 20 Temmuz 2016
- 19
- 2
- 1
- 27 Haziran 2010
- 1.819
- 2.035
- 333
Resim ve fiyat ekledim konularımda var açılmış inceleyebilirsiniz...Yürütec ve baston bebek arabası fiyatları ne kadar acaba ? Fotoğraf ekleyebilirmisiniz
- 27 Haziran 2010
- 1.819
- 2.035
- 333
O file benim park yatağimın bir parçası. Ben yaptırmadım yanimerhaba bende dusunup duruyordum park yataga donenceyi nasil sabitlerim diye. siz tahta parca uzerine sabitlediniz sanirim
birde besige taktiginiz tahtanin önune gecen fileyi nerden ne kadara aldiniz yazarsaniz sevinirim.