• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Satılık Çocuk Bisikleti (Denizli)

Yasas

Guru
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2010
626
65
323
Az kullanılmış hiçbir deformesi bulunmayan temiz çocuk bisikleti. Denizli'de yaşayanlar için elden teslimatını yapabilirim. Başka bir şehre göndermektense Sanırım en uygunu da bu olacaktır.
$20140629_191828.jpg $20140629_191731.jpg $20140629_191641.jpg $20140629_191753.jpg $20140629_191815.jpg $20140629_191706.jpg

Son düzenleme:
Son ne olur cnm ona gore düşünebilirim. Birde denizlide nerdesin?

40 TL. Bilmiyorum az mı çok mu. Bisikleti babam almıştı. ben almadığım sıfırı için ne kadar bilmiyorum. Onun için orta yollu bir fiyat vermeye çalıştım
Adliyeye yakınım.

Benimde fiyat konusunda bilgim yok. Çocuklarımda küçük aslında ilerde kullanır belki diye düşündüm. Kaç yaşta kullandınız siz neden satıyorsun. Bu arada yakınmışız bende aydemin ordayım

Bize geldikçe biner diye yiğenim için alınmıştı. Bisiklet alındığında 3 yaşındaydı ve kullanabiliyordu. Şimdi ilkokula başlayacak artık küçük gelmeye başladı. Bir de arkadaşları büyük bisiklete bindikçe onlara özeniyor bu bisiklete binmiyor. Bundan dolayı satıyoruz.
Sürekli kullanılmadığı için tekerleğinde vs. bir bozulma yok. Zaten doğru düzgün bahçeye indirip de binmedi bile.
Elimden geldiğince yakın çektim fotoğrafları.

Tmm cnm bi değerlendirelim. İnternetten pek belli olmuyor boyutu ve çocuklarıma uygunluğu. Görme imkanımız olursa bir bakarız olmazsa...

Tabi canım. Zaten yakınmışız. Karar verdiğiniz birgün haberleşiriz. Bakarsınız. İçinize sinerse, tamam derseniz anlaşırız. Hiç olmadı buyrun çay ikram edeyim.

Tamam teşekkür ederim. Sana ulaşabileceğim bir numara yada mail gibi bir şey gonder istersen özelden bulunsun. Ben çıkıyorum şimdi iyi geceler..

Ben bisiklet hakkında sizinle görüşmek istiyorum özelden yazarmısınız

güzel ve güvenilir bir alışveriş oldu allah razı olsun çok teşekkürler

Güzel yüreğinizle ettiğiniz dualar için ben teşekkür ederim. Memnun kalmanıza çok sevindim. Çocuğunuz inşallah güzel, sağlıklı günlerde kullanır.

Back