Bebek İkinci El satılık baby björn kanguru

modamodamoda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2011
893
21
için elimizdekiler 1.
yurtdısından içi dısı deri etiketli 20 no :15 lira
2..
uyku tulumu 1 ,2 yas uyumlu sıcacık :10 lira
3.
mor t shirt (2 4 yaş)ve pembe pantolon(12 18 ay ):4 lira toplam
4.
el örgüsü 2 _5 yas uyumlu 7.5 lira
5.Eki Görüntüle 924847
sadece 1 kez giyildi yurt dısından 92 beden :30 lira
6.
sort 98 beden,tasarım ürün yurtdısından,organik tekstil ben 60 a almıstım :25 lira
7.
116 beden :4 lira
8.
80 beden :4 lira
9.
2 yaş 15 lira (bir düğmesi eksik tamamlanabilir )
10..
48cm sıfır ürün :15 lira (yurtdısından alındı )
11.
2 yasa kadar uyumlu :10 lira
12.
7.5 lira
13.
lcw ısısgı yanmıyor 24 no :5 lira

cok az kullaıldı harika bir ürün sadece 125 tl :)))sakın kaçırmayın arkadaşlar ihtiyacınız varsa

isteyen olursa foto ekleyeceğim...sıfırı 300 den başlıyor ...bu fiyata bu kalite tertemiz araba kaçmaz....

Eki Görüntüle 1048254

canım sarı-siyah elbiseyi beğendim talip olabilirim kaç aya uyar? bir de benim daha bebeğim gelmedi bile henüz(sırf beğendiğim için) yani uygun bişeyler yaparsan alabilirim. en son ne olur:))

hardal sarısı tulum 104cm 3 4 yaş..yurtdışından alındı maalesef kızım alışamadı (çook denedim ama giydiremedimbence harika bir ürün ve çoook tarz...fiyatı yüksek satın aldım ve ben 50 liraya satıyorum..pazarlık yook !

diğer tulum lcw ..1 kez giyildi..24..36 ay..7.5 lira...

kanguru..sıfıra yakın

http://www.hellobaby.com.tr/Pusetler/BabyBjorn-Kanguru-Active-Siyah.aspx

benimki kahverengi..harika bir ürün,beli ağrıtmaması için belde destekli kemer yapılmış,2 yönlü bebek taşınıyor,uyurken çok konforlu yada gexerken herşeyi görebiliyor böylece sıkılmıyor mutlu oluyor,limnkte hepsi açıklanmış..düşünüyorsanız bendekini kaçırmayın,fiyatı konuşuruz..

Beyaz Yelek ile beyaz üzeri çiçek işlemeli elbise satıldı mı. Herhangi bir sorunları var mı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yine yurtdışından aldığım Colorkids marka kar tulumu..-40 dereceye kadar test edilmiş soguğa ve kar a karşı..harika bir ürün,ayağındaki bantlar sayesindede(ayakkabının altına geçiriliyor)ayakkabıyada su yada kardan ıslanma olmuyor,soğuk giremiyor..350 küsür aldım ,markayı araştırısanız görebilirsiniz..150 diyorum..çok temiz kullandık..beden 92-98..renk pembe..ayrıca arkasındaki gri amblem gece parlıyor ve bunu çocukların karanlıkta görülmesini kolaylaştırmak için düşünülmüş bir ayrıntı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…