Bence artik cevap yazmamaniz gerekirdi. Sonucta isim vermeden konunun kapatilmasini rica ettim. Detaylari da sizinle maillerde gorustuk zaten. Kargoda kaybolan kitaplar soz konusu, para iadesi yapildi ve konu kapandi benim acimdan. Sadece bu gibi durumlarla bir daha ugrasmamak adina, kitap alisverisi yapmama karari aldim ve isim vermedigim halde hangi gerekceyi sunduguma birakin ben karar vereyim. Maillerde detaylica anlattim size ne icin uzuldugumu. Ozel mailleri burada paylasmak benim tarzima aykiri. Isterseniz isimleri silerek siz paylasabilirsiniz. Elime ulasmadi dediniz, kargo bolumunu aradim ve ilgilenen kisi izinde oldugu icin cevap alamadim, bunu size ilettim, sonra hani gondermistiniz dediniz (bana demediginizi soylediniz sonrasinda) ben de bu lafa kirilip yalanci olmadigimi ifade ettim. Olay bundan ibarettir. Buraya bir seyler yazmamin nedeni konunun kapatilmasina bir gerekce gostermek istememden kaynaklaniyor, olayi ifsa edip durduk yere gerginlik yaratma taraftari degilim. Burada magduriyet hem sizin hem benim acimdan yasandi cunku. Size iyi gunler dilerim.
Adminden tekrar konunun kapatilmasini rica ediyorum