Bebek Beslenmesi Satılık Anne Sütü

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

sevtopaloglu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2020
2
-3
23
Birkaç günlük bir oğlum var sütüm onun bitiremeyeceği kadar çok geliyor her gün sağım yapıyorum. Sigara-alkol kullanmıyorum, İstanbul Tuzla'da oturuyorum, gazsız beslenmeye dikkat ediyorum. Satın almak isteyenler iletişim bilgilerini yazabilir veya 'a mail yollayabilir

Son düzenleyen: Moderatör:
Onunla ne alaka kız erkek onu anlamdım ilk defa duydum
ayni anneden sut icenler sut kardes olur. ve dinen nikah dusmez. birbirlerinden habersiz buyuyup denk gelirse evlenebilirler bilmeden. uye diyor ki sadece erkeklere verirsen kiz bebekle sut kardes olmamis olur. yurtdisinda da sperm donasyonu meselesi var. birbirlerinden habersiz kardesler birbirini bulup evlenmis. bir belgesel vardi.

Para ile mi satacaksiniz yasak değil mi ?

ayni anneden sut icenler sut kardes olur. ve dinen nikah dusmez. birbirlerinden habersiz buyuyup denk gelirse evlenebilirler bilmeden. uye diyor ki sadece erkeklere verirsen kiz bebekle sut kardes olmamis olur. yurtdisinda da sperm donasyonu meselesi var. birbirlerinden habersiz kardesler birbirini bulup evlenmis. bir belgesel vardi.
Hımmm anladım bilgi için tşkleer

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X