• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Satılık Ahşap Beşik 150 TL.

bunique

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2013
75
0
16
İzmir
Arkadaşlar beşik hala yepyeni fakat İzmir'de.İlgilenenler benimle irtibata geçebilir. $DSCN2100.JPG

canım cevap yazar mısın lütfen ilgileniyorum beşikle fakat biraz daha uygun düşünüyordum.

beşiğiniz satıldımı bide kaç yaşa kadar kullanılr sallanıyormu..yatak dahilmi yoksa sadece beşikmi alıcıyım

Ben de almak isterim ama kargo ile olmali izmirde degilim. Ozel mesaj atip cevap verirseniz sevinirim

benim isteğim sepet sizinle özeldende görüşelim en kısa zamanda dönerseniz bana gereken ne varsa hemen yapalım :) resimde gördüğümüz herşey dahildir fiyata heralde :) sizden acil cevap bekliyorum

Arkadaslar ozur dilerim cevap vermekle biraz geciktim...besik duruyor.ozelden msj yazmaya calistim fakat yeni uye sayilirim o yuzden olmadi ltf ilgilenen arkadaslar bana mail atabilir mi ? İzmirde almak isteyenler kimler?

Arkadaslar ilginize teşekkur edeim.aranizda izmirde oturan varsa ona satmak isterim.kargop islemleriyle ve kolilemekle ugrasmak istemiyorum :(

ya çok uğraştırmaz die düşünüyorum sizi. gerçekten çok istiyorum kargo şirketini aradığıınzda verdiğiniz adresten gelip alıyor siz gidip götürmyormusunuz

Back