- 23 Kasım 2012
- 254
- 7
Kargonuz dün geldi. Bugün teslim aldım. Tekrar tekrar teşekkür ediyorum.
Kitaplar tahmin ettiğim gibi tertemizdi.
Sağolun,iyi günler
Ben teşekkür ederim, iyi okumalar dilerim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kargonuz dün geldi. Bugün teslim aldım. Tekrar tekrar teşekkür ediyorum.
Kitaplar tahmin ettiğim gibi tertemizdi.
Sağolun,iyi günler
Yarın inceleyeceğim kitaplarınızı benimde almak istediklerim var
mervesayin17@hotmail.com mail atarsanız bildirmek isterim kitapları
Elinizde kalan kitapların listesini bana da gönderir misiniz?
ozlemdemirel_3123@hotmail.com
Hanımefendiden ben de alışveriş yaptım,çok güzel bir alışverişti, sorunsuz bir şekilde elime ulaştı.
Tavsiye ederim,tereddüt edenlere.
kitaplarım çok kısa sürede elime ulaştı ve tertemiz çok duygulandım tereddüt eden varsa kesinlikle tereddüt etmesin sevgili canan seninle alışveris zevkti
Arkadaşlar merhaba,
Şu anda evimde ve annemin evinde sakladığım 1.200 civarı kitabım bulunuyor. Hepsi orjinal (hayatımda korsan kitap almadım), hepsi birinci el, sadece ben okudum. Çoğu çok iyi durumda ancak bazıları yıllar geçtikçe sarardı ancak eksik sayfa vb. gibi bir durum söz konusu değil. Maalesef resimleri bulunmuyor, ancak memnun kalınmazsa mutlaka iade yapacağım.
Aşağıda yer alan kitaplardan türkçe olanları 7 TL, ingilizce olanlar 5 TL. (İngilizce kitaplarda hardcover veya papar back fark etmiyor, hepsi 5 TL).
5 kitap üzeri kargo benden, 10 kitap üzerine benden de 1 kitap hediye. (Maksat hem evi boşaltayım hem de yeni kitaplar için sermaye olsun).
Bazı kitaplar birden fazla yazılmış ise elimde birden fazla var demektir. (Bazen o kadar okuyorum ki, aldığımı unutup tekrar alıyorum.)
Çok fazla oldukları için yazarların isminin ilk harfine göre sıraladım
GÜNCELLEME: Mesajları editleyemediğimiz için satılan kitaplarımın resimlerini çıkartamıyorum, ayrıca ara mesajlardaki resim linkleri de güncel olmayabiliyor.
Aşağıda yer alan linkte kitapların büyük çoğunluğu yazarlarına göre ayrılmış bir şekilde görüntülenebilir.
Viewing Albums
Arkadaşlar merhaba,
Şu anda evimde ve annemin evinde sakladığım 1.200 civarı kitabım bulunuyor. Hepsi orjinal (hayatımda korsan kitap almadım), hepsi birinci el, sadece ben okudum. Çoğu çok iyi durumda ancak bazıları yıllar geçtikçe sarardı ancak eksik sayfa vb. gibi bir durum söz konusu değil. Maalesef resimleri bulunmuyor, ancak memnun kalınmazsa mutlaka iade yapacağım.
Aşağıda yer alan kitaplardan türkçe olanları 7 TL, ingilizce olanlar 5 TL. (İngilizce kitaplarda hardcover veya papar back fark etmiyor, hepsi 5 TL).
5 kitap üzeri kargo benden, 10 kitap üzerine benden de 1 kitap hediye. (Maksat hem evi boşaltayım hem de yeni kitaplar için sermaye olsun).
Bazı kitaplar birden fazla yazılmış ise elimde birden fazla var demektir. (Bazen o kadar okuyorum ki, aldığımı unutup tekrar alıyorum.)
Çok fazla oldukları için yazarların isminin ilk harfine göre sıraladım
GÜNCELLEME: Mesajları editleyemediğimiz için satılan kitaplarımın resimlerini çıkartamıyorum, ayrıca ara mesajlardaki resim linkleri de güncel olmayabiliyor.
Aşağıda yer alan linkte kitapların büyük çoğunluğu yazarlarına göre ayrılmış bir şekilde görüntülenebilir.
Viewing Albums
Mesajım ulaşıyor mü? İstediğim kitaplar: Julie Garwood kalp hirsizi, sızan Elizabeth'de philips kalbinde bir yer ac ve balayı, jane süsten kul ve ateş, debbie MacroMaker Gül limanı oteli ve stepten King'de sizin onereceginiz bir kitabı lütfen nasıl alacağım. Lütfen mail at. acanakinay@mynet.com teşekkürler
elinizde aşagıdaki kitaplar varsa almaktan çok mutlu olurum sitede yeni olduğum içi benimle iletişime geçerseniz çok sevinirim :)Size mail attım konu ile ilgili.
bir yanlışlık yapmışım bana sevdiğini söyle değil, en çok beni sev olacaktı :)