Bebek İkinci El Satılık 0-6 ay oyuncak

alpellaa

Hayırlısı olsun...
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2011
1.497
11
$image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg

Fisher Price Sevimli Rino - e-bebek.com 10 tl

Playgro Toy Box Çıngıraklı Diş Kaşıyıcı Zebra - e-bebek.com 10 tl

Tiny Love Tiny Love Titreyen Tırtıl Jay Bebek Peluş Oyuncağı | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler 7,5 tl

Playskool Çıngıraklı Patik - e-bebek.com 7,5 tl

ben bunların hepsini alamk istiyorum ama satış işlemi nasıl olacak bana biraz bilgi verir misiniz?
ilk defa internetten bir şey alacağım ve güvenilir mi güvenilmez mi onuda bilmiyorum.yardımcı olursanız sevineceğim.

ben bunların hepsini alamk istiyorum ama satış işlemi nasıl olacak bana biraz bilgi verir misiniz?
ilk defa internetten bir şey alacağım ve güvenilir mi güvenilmez mi onuda bilmiyorum.yardımcı olursanız sevineceğim.

Merhaba ben daha önce satış yaptım Allaha şükür hiç bir problem olmadı burda sorabilirsiniz herkes memnun kalmıştır siz parayı havale yapıyorsunuz ben de kargoya veriyorum ürünleri kargo parası size ait

peki şöyle yapsak
siz kargo parasını da ekleseniz bana öyle bi fiyat verseniz bende size öyle parayı havale yapsam nasıl olur?
ayrıca pazarlık payımız yok mu acaba?
şimdiden teşekkürler.....

ben karsidayim beylikduzunde kargo nekadar tutar acaba bilgin varmi?.hepsini almak isterim fiyatta da biraz indirim yapabilirsen

peki şöyle yapsak
siz kargo parasını da ekleseniz bana öyle bi fiyat verseniz bende size öyle parayı havale yapsam nasıl olur?
ayrıca pazarlık payımız yok mu acaba?
şimdiden teşekkürler.....

Dün gece bir ark özelden istemişti eğer vazgeçerse cevap yazıcam arkadaşlar size öncelik onun oldu doğal olarak

Oyuncaklar ceylis isimli arkadaşa ayrılmıştır

Son düzenleme:
Ceylissss benden haber bekliyosunama msj kutun dolu silmen gerekiyormuş

Son düzenleme:
Bir kaç güne şehir dışına çıkıcam gitmeden satmak istiyorum ceylis isimli arkadaştan ses gelmedi isteye varsa kargo dahil 38 tlye satıyorum ilk kim isterse yarın kargoya veririm neden 38 derseniz oğluma yeni oyuncak aldım 38 tl verdim ondan :KK1:

Bebedor patikler ve mor fil kaldı ikisi 15 tl
olamaz ya ben ilk istemiştim inşaAllah satılmamıştır daha
kusura bakma canım ya mesaj kutumu sildim sanmışım
satıldılar mı bende cevap bekliyordum =(((((((((((((((((((
bugün hmen alabiliriz

Son düzenleme:
$image.jpg $image.jpg

İkisi toplam 15 tl ilk isteyene veriyorum yarın öğlen kargoya gidicem şehir dışına çıkacağım için acele ediyorum fiyat çok uygun patikleri 17,90a mor gergedanı 22,90a ebebekten aldım mart ayında sıfır gibiler

X