- 28 Mart 2014
- 1.783
- 1.507
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim cibinlik ve saati birisi aldi.
Siz hangileri ile ilgileniyorsunuz ? Simdilik pek cogu duruyor. Bazilari icin gorusuyorum. Bugun yarin belli olur. Hangisini istediginizi yazarsaniz ona gore yardimci olayim.Neler kaldı acaba??
Cevap vermek zor bir sey galiba.
O başkası görmediniz demekki takastoi sordugumPardon ne icin cevap bekliyorsunuz? Cibinlik ve saat sormussunuz ben de sorunuzu alinti yaparak cevapladim. Yukarida yaziyor cibinlik ve saat satildi. Baska birsey sorduysaniz da ben gormedim. Tekrar sorun lutfen..
Cibinlik ve saat karsiliginda takas istediniz yanilmiyorsam. Bende onlarin satildigini cevapladm size. Yanlis mi anlamisim?
Kelebek soemusu karışmış mesajlarinizCanim cibinlik ve saati birisi aldi.
Yanlis o baakasi bem eger puma ayakkabi ile yaparsaniz istediklerimi belirtecektim.Cibinlik ve saat karsiliginda takas istediniz yanilmiyorsam. Bende onlarin satildigini cevapladm size. Yanlis mi anlamisim?
Anladim kusira bakmayin. Oglum daha 24 giyiyor.Yanlis o baakasi bem eger puma ayakkabi ile yaparsaniz istediklerimi belirtecektim.
Teşekkürler iyi geceler.Anladim kusira bakmayin. Oglum daha 24 giyiyor.
Gule gule kullanin. İyi gunlerde olsun. :)Canım eşyalarımız geldi süperler, çok teşekkür ederim güzel birde kitap koymussun. Emeğine sağlık arkadasim .anlayışın, ilgin ,güzel ürünlerin için sağol artık fasulyemi sinekler isiramiyacak.
Merb ozelden numara yazarsaniz watsaptan goruselim.Merhaba cilgin traktor ve utu nasil calisiyor ayrica bendede oyuncaklar var oglum cabuk sıkılıyor ilginizi cekerse takasda yapabiliriz