Bu besigi bana tutn nolur aksama donecem mutlaka
Biz suan 5 ayligiz aldigimiz yer 8 aya kadar kullanilir demisti bence kendi basina kalkamadigi surece sorun yok 6 ayda bebek daha anca destekli oturur bence kullanabilirsiniz. Ben kizima oda yapiyorum yanimdan ayiriyorum ise baslayacagim o yuzden satiyorum:) Kac aya kadat kullandiniz besigi 6 aya kadar guveni olurmu bizim icin
ilanınız güncel mi?Biz suan 5 ayligiz aldigimiz yer 8 aya kadar kullanilir demisti bence kendi basina kalkamadigi surece sorun yok 6 ayda bebek daha anca destekli oturur bence kullanabilirsiniz. Ben kizima oda yapiyorum yanimdan ayiriyorum ise baslayacagim o yuzden satiyorum
evet güncelilanınız güncel mi?
Ben istanbulda oturuyorum kargo ne kadara gelir acaba bilginiz var mi?evet güncel
malesef canım bilmiyorum ama ürün demonte olabiliyorBen istanbulda oturuyorum kargo ne kadara gelir acaba bilginiz var mi?
Satildimi cnm bn bi arkadasima soyledim almayi istiyorda
bnmde acelem yok su an. siz tahmini bi süre verseniz? daha doğuma 2 ay var arkadaşın. olursa anlaşıtırız beklerizbeşik satılmadı ancak kızımın yatağı gelmediği ve geleceği tarih belli olmadığı için teslim edeceğim tarih belli olana kadar satmaktan vazgeçtim! teslim edeceğim tarih belli olunca tekrar yayınlarım. Teşekkürler..