- 3 Kasım 2008
- 11.895
- 18
- Konu Sahibi BeyazPerim
Satıcının ürününü satmak için fazlaca dil doktuğu sizinde istemeyerekte olsa aldıgınız ve sonrasında da kullanmagınız urunler nelerdir ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
en nefret ettiğim olayakannehirdirek kovarım yanımdan kibarca:1closedeyes:
örnek:yardımcı olalım der ağzı kulaklarında
benim kafam karışıyo saolun yardım istersem çağrırımgamyoncuiremsu
tamam ne kadar satış yaparsa ondan prim alıcak ama bu kadarda sıkılmazki insan kardeşim.bırakta sakin kafayla alalım ne alıcaksak
satıcı başımda dikildi mi,o ürünlerden direkt soğuyorum hemen kaçıyorum
evet benimde olmuştu.yıllar önce şu kapı kapı gezen parfümericilerden adamın yoğun ısrarı üzerine lacoste parfüm almıştım.baya bi dil dökmüştü yok ojrjinaldir yok havaalanlarından geldiği için ucuz vs..kokusuda güzeldi aldım.birkaç gün sonra orjinal parfüm satan bi parfümericiye girip kazıklandığımı anladım :)) o günden sonra kullanmadım.bazen oda parfümü niyetine kullanıyorum :)
:)))) ah be gülüm sorma yaa bende kazıklandım.izmiri bilen vardır belki karşıyakada pazar yerinni orda bi otomobil duruyodu içinde bi adam özür dilerim rahatsız ediom ama inanın istanbula döncek param yok bu parfümler ben havalanından çalıştığm için promosyon orjinal size benzin parası çıkarmak için verebilrim demişti amor ,light blue almıştık 2 arkadaş sonaaa bi baktıkki kazıklanmışız(((kafamçokkarıştı
:)))) ah be gülüm sorma yaa bende kazıklandım.izmiri bilen vardır belki karşıyakada pazar yerinni orda bi otomobil duruyodu içinde bi adam özür dilerim rahatsız ediom ama inanın istanbula döncek param yok bu parfümler ben havalanından çalıştığm için promosyon orjinal size benzin parası çıkarmak için verebilrim demişti amor ,light blue almıştık 2 arkadaş sonaaa bi baktıkki kazıklanmışız(((kafamçokkarıştı