Bebek gelisimi önden gittigi zaman artık 18+2 oluyorsun canımArkadaşlar merhaba ben 4 aylık hamileyim:)) bugün kontrole gittim ve ultrason da 18+2 gözüküyor haftam. Sat’a göre 17+5 olmam lazım. Doktorum bebeğin gelişimi önden gidiyor her şey yolunda dedi ama ilk gebeliğim olduğu için anlayamadığım şey şu, son adet tarihini mi baz almam lazım yoksa ultrasonda ki haftayı mı ? Yani kaç haftalık hamileyim ben17+5 mi, 18+2 mi?
Ayy öyle miBebek gelisimi önden gittigi zaman artık 18+2 oluyorsun canımyani sata göre değil bebeğe göre hep
Benim ilk haftalar hep sata uyumlu gitti şuan önde gidiyor bende anlayamıyorum hangisini baz almam gerektiğiniBende aynı o şekil sat göre 7+5 ultrasona göre 8+2 bugün olması lazım çünkü cumartesi 7+5 çıkmıştı benim bebek iki ayrı doktora gittim hep önde çıkıyor
Bende bilmiyorum ya ben adet tarihini baz AlicamBenim ilk haftalar hep sata uyumlu gitti şuan önde gidiyor bende anlayamıyorum hangisini baz almam gerektiğini
Benim kafam çok karısıkBende bilmiyorum ya ben adet tarihini baz Alicam
Söylüyorum inanmıyorsun ki canımBenim ilk haftalar hep sata uyumlu gitti şuan önde gidiyor bende anlayamıyorum hangisini baz almam gerektiğini
Yok canım inanmamak değil sadece bi öyle diyen var bi böyle diyem o yüzden ama doktorundan birebir duyduğun buysa doğrudr o zaman :)Söylüyorum inanmıyorsun ki canımdoktorumdan birebir duyduğum şey bu. Öne gider geri gider gelişime göre devam edeceksin. Sat değil bebeğin gelişimi önemli sonrasında. Kese ve bebek görene kadar sat ama sonra bebek gelişimi.
Yok ilk kese ve bebek kalp atimina göre sata göre ilerlersin ama zaten ultasondan sonra oradaki takip ve ilerleyiş önemli. benim bebiste önden gidiyor mesela her gidişte değişiyor hep. Doktoruma ilk gittiğimde doğum tarihi ay başı iken sonraki kontrolde önceki ayın sonuna çekildi öyle öyle değişiyor. Bebise kilo aldıran şeyler yedikçe değişiyor ileri gidiyorYok canım inanmamak değil sadece bi öyle diyen var bi böyle diyem o yüzden ama doktorundan birebir duyduğun buysa doğrudr o zaman :)
ultrasayna göre hesaplıyın geç döllenmelerde öyle oluyorArkadaşlar merhaba ben 4 aylık hamileyim:)) bugün kontrole gittim ve ultrason da 18+2 gözüküyor haftam. Sat’a göre 17+5 olmam lazım. Doktorum bebeğin gelişimi önden gidiyor her şey yolunda dedi ama ilk gebeliğim olduğu için anlayamadığım şey şu, son adet tarihini mi baz almam lazım yoksa ultrasonda ki haftayı mı ? Yani kaç haftalık hamileyim ben17+5 mi, 18+2 mi?
Evet şimdi net anladım canımYok ilk kese ve bebek kalp atimina göre sata göre ilerlersin ama zaten ultasondan sonra oradaki takip ve ilerleyiş önemli. benim bebiste önden gidiyor mesela her gidişte değişiyor hep. Doktoruma ilk gittiğimde doğum tarihi ay başı iken sonraki kontrolde önceki ayın sonuna çekildi öyle öyle değişiyor. Bebise kilo aldıran şeyler yedikçe değişiyor ileri gidiyor
Yani sata bakarsan 8 aylık dogurursun oyuzden boşverEvet şimdi net anladım canım
Tamamdır tesekkurlerultrasayna göre hesaplıyın geç döllenmelerde öyle oluyor
Hahaha doğruYani sata bakarsan 8 aylık dogurursun oyuzden boşver
Belki bebek haftasina göre daha cok gelismitir diye öyledir benimde öyleydi bu bir Problem deil cnmArkadaşlar merhaba ben 4 aylık hamileyim:)) bugün kontrole gittim ve ultrason da 18+2 gözüküyor haftam. Sat’a göre 17+5 olmam lazım. Doktorum bebeğin gelişimi önden gidiyor her şey yolunda dedi ama ilk gebeliğim olduğu için anlayamadığım şey şu, son adet tarihini mi baz almam lazım yoksa ultrasonda ki haftayı mı ? Yani kaç haftalık hamileyim ben17+5 mi, 18+2 mi?
Yok yok problem gibi düşünmedim zaten sadece hamileliğim kaçıncı hafta da oluyor hangisini baz almalıyım diye merak etmiştim :)Belki bebek haftasina göre daha cok gelismitir diye öyledir benimde öyleydi bu bir Problem deil cnm
Sat benceYok yok problem gibi düşünmedim zaten sadece hamileliğim kaçıncı hafta da oluyor hangisini baz almalıyım diye merak etmiştim :)