- 3 Aralık 2014
- 7.924
- 9.216
- 398
- Konu Sahibi MoonfacedMom
Teşekkürler öğrendim sonunda, ufaktan bunları öğrenmem lazım
Sen yeni mi evlisin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler öğrendim sonunda, ufaktan bunları öğrenmem lazım
meraba hanimlar nisanda 2 sene olucak evleneli ben evlwndifimden beri hic korunmadim ve korunmasiz olmadi pkoluyum cunku ilacli tedavimde ilk ayimdayim . klomen ve caflatma iynesi oldum . batım 14 ocak inwallah olmustur :) beklemedeyim suan :)
Inşallah canım hakkında hayırlısı aynı güne geliyo benimde 14 15 ocak a denk geliyor :))
Olabilir canım benimde belirtileriM gün yaklaştıkça artıyor :))insallah olur canim ya :) kasiklarimda degisik bi agri var bide cok sk idrara gisiyorum ayiptir soylemesi hararet var ayrica kiviye ve eksiye acayip kafayi takmis durumdayim bunlar belirti olabilir mi acaba :)
Ol
Olabilir canım benimde belirtileriM gün yaklaştıkça artıyor :))
insallah canim haberleselim mutlaka :)
Bebek işleri yeni dikkatimi cezbediyor, Yeni evli değilimSen yeni mi evlisin
Kaç yaşındasın kaç yıllık evlisin?Bebek işleri yeni dikkatimi cezbediyor, Yeni evli değilim
Hepimizin ardarda hayırlısı inşallah canımSelam kızlar benim de bat 16 ocak hayırlısı olsun hakkımızdaü
İnşallahHepimizin ardarda hayırlısı inşallah canım
31, 2 yıl olacakKaç yaşındasın kaç yıllık evlisin?
31, 2 yıl oldu
Henüz karar verme aşamasındayım gerçekten isteyip istemediğimi bilmiyorum diyelim. ha diyince de olmuyor sanırım. Burada yazanları okuyorum bazı kavramları merak ettikçe soruyorum bugün itibariyle.Çocuk sahibi olmaya mı karar verdiniz?
Henüz karar verme aşamasındayım gerçekten isteyip istemediğimi bilmiyorum diyelim. ha diyince de olmuyor sanırım. Burada yazanları okuyorum bazı kavramları merak ettikçe soruyorum bugün itibariyle.
Dişçiye de gitmek lazımmış sanırımEvet canım kolay olmuyo herkesin farklı zamanlarda oluyor. Kimisi hemen hamile kalabiliyo kimisi hiçbir problemi olmadığı halde senelerce bekliyor. Size tavsiyem korunmayı bırakmaya karar verdiğiniz zaman ilk önce dr.a gidin kontrollerinizi yaptırın yumurtlama günlerinizde çok önemli hamilelik için
Evet dişler hamilelikte çok zarar görüyor diş kaybı olmasın diye kontrollerinizi yaptırınDişçiye de gitmek lazımmış sanırım