- 3 Aralık 2014
- 7.924
- 9.216
- 398
- Konu Sahibi MoonfacedMom
-
Merhaba canim rabbim hayirlisini nasip etsin insallah. Benimde evleneli 3 sene olucak mayista. 2 sene once dis gebelik gecirdim korunma olmamasina ragmen ne yazik ki gebe kalamadim nasip olmadi. 2 asilamam var ikiside negatif malesefn 3.asilamayi suanda dusunmuyorum manevi yonden yorucu stresli. Esim yaptir diyor ama kararsizim hayal kirikligina ugramaktan korkuyorum. Bende bu ay oluruna biraktim aklima getirmiyorum gebeligi Allah buyuk bizede nasip eder insallah. Bu arada benimde bi komsumda kan pihtilasmasi vardi hamile kaldi fakat 9 ay boyunca igne vuruldu simdi cok tatli bir kizi var henuz yasina girmedi diyecegim o ki vakti zamani var bizimde guzel gunler yasayacagimiz zamanimiz olucak insallah hi bir zaman umitsiz olmayalim hersey gonlumuzce olsunArkadaşlar ben 5 yıldır evliyim 2 düşüğüm oldu. Gebelik sürecinde kanımda pıhtılaşma oluyormuş. Gebe kalırsam 9 ay boyunca hergün iğne vurulmam gerek. Bu ay eşim çocuk istemeye başladı uzun uğraşlar sonunda 1 kere korunmamız ilişkimiz oldu. Bu ay planlama yapmadık vucut alışsın diye korumayı bıraktık. Istiyorum ki benim gibi evlat özlemiyle bekleyenler birlikte gün gün belirtilerimizi paylaşalım bat günümüzü birlikte bekleyelim.
Merhaba canim rabbim hayirlisini nasip etsin insallah. Benimde evleneli 3 sene olucak mayista. 2 sene once dis gebelik gecirdim korunma olmamasina ragmen ne yazik ki gebe kalamadim nasip olmadi. 2 asilamam var ikiside negatif malesefn 3.asilamayi suanda dusunmuyorum manevi yonden yorucu stresli. Esim yaptir diyor ama kararsizim hayal kirikligina ugramaktan korkuyorum. Bende bu ay oluruna biraktim aklima getirmiyorum gebeligi Allah buyuk bizede nasip eder insallah. Bu arada benimde bi komsumda kan pihtilasmasi vardi hamile kaldi fakat 9 ay boyunca igne vuruldu simdi cok tatli bir kizi var henuz yasina girmedi diyecegim o ki vakti zamani var bizimde guzel gunler yasayacagimiz zamanimiz olucak insallah hi bir zaman umitsiz olmayalim hersey gonlumuzce olsun
Insallah canim cumlemize nasip etsin insallahÖncelikle Rabbim yardımcın olsun canım inşallah en kısa zamanda sağlıklı bebişlerin olur. Umudum yeni başladı benim bu ay ilk hayırlısı olsun hakkımızda. Bat ne zamandı canım senin.
Insallah canim cumlemize nasip etsin insallahbenim bat 21 deydi bugun 18. gundu. Birde birsey soracagim canim yumurtlama zamaninda afedersin uzuyan sumuksu akinti oluyormus sende de oluyor mu? Benim 2 gundur oyle bi akintim oldu insallah yumurtlama zamanimdir
Evt canim cumartesi degerlendirme oldu ama dun olmadi bakalim artik nasip kismet rabbim gonlumuze gore versin bizlerede o duyguyu tatdirsin insallahEvet canım yumurtlama günü oluyo değerlendirin canım 3 günü
Evt canim cumartesi degerlendirme oldu ama dun olmadi bakalim artik nasip kismet rabbim gonlumuze gore versin bizlerede o duyguyu tatdirsin insallah
Evt canim cumartesi degerlendirme oldu ama dun olmadi bakalim artik nasip kismet rabbim gonlumuze gore versin bizlerede o duyguyu tatdirsin insallah
Bunlar yumurtlama belirtileri mi oluyor canim yoksa gebelik belirtileri miCanım benim ilk korunmasız ilişkiden sonraki günden beri vcudumda tuhaf şeyler olmaya başladı. Mesela önceki hamileliklerimdede olmuştu. Bacaklarım arasında bi top var yatarken rahatsız ediyor Bacaklarım sıkışınca kasıklarıma batma yapıyo merdiven çıkarken çok yoruluyorm hareketlerim ağırlaştı mutfağa giderken bile çok yoruluyorm gelip hemen dinleniyorum uykum geliyo gün içinde. Bide şekerim düşüyo aç kalınca vucudum titriyor.
Bunlar yumurtlama belirtileri mi oluyor canim yoksa gebelik belirtileri mi
Ayy o zmn insallah guzel haberler alirizGebelik belirtisi canım yumurtlama da beyaz akıntı oluyo
Ayy o zmn insallah guzel haberler aliriz
Guzel haberlerini bekliyor olacagim canimİnşallah canım hayırlısı bakalım 8 günüm kaldı benim
Guzel haberlerini bekliyor olacagim canim
Ben bu gebelik meselelerini pek bilmiyorum öğrenmek için soracağım yanlış anlaşılmasın, vücut neye nasıl alışıyor? Korunmalı ilişkiden sonra yani korunmasız ilişki yaşayınca vücut basıl bir süreç geçirip alışıyor beni aydınlatır mısınız?Arkadaşlar ben 5 yıldır evliyim 2 düşüğüm oldu. Gebelik sürecinde kanımda pıhtılaşma oluyormuş. Gebe kalırsam 9 ay boyunca hergün iğne vurulmam gerek. Bu ay eşim çocuk istemeye başladı uzun uğraşlar sonunda 1 kere korunmamız ilişkimiz oldu. Bu ay planlama yapmadık vucut alışsın diye korumayı bıraktık. Istiyorum ki benim gibi evlat özlemiyle bekleyenler birlikte gün gün belirtilerimizi paylaşalım bat günümüzü birlikte bekleyelim.
korunduğu zaman vucut hamilelik için kendini hazırlıyo döllenme olamıyo haliyle sonra adet oluyoruz korunmayı bırakınca vucut afallıyo gününe denk gelirse ve gerektiği gibi bi ilişki olursa vucut gebeliğe hazırlanıyo sonra döllenme oluyo bebek yavaş yavaş oluşmaya başlıyor. Sat son adet tarihi demek canım bat ise başlangıç tarihi demekBen bu gebelik meselelerini pek bilmiyorum öğrenmek için soracağım yanlış anlaşılmasın, vücut neye nasıl alışıyor? Korunmalı ilişkiden sonra yani korunmasız ilişki yaşayınca vücut basıl bir süreç geçirip alışıyor beni aydınlatır mısınız?
Sat tarihi ne demek?
Benm korunma hep eşim korunmuştu yani şey takmıştık çıkartıp ilk deneyelim dedik o ay 2 kere ilişkiden tuttu hemen vücut alışması filan olmadıBen bu gebelik meselelerini pek bilmiyorum öğrenmek için soracağım yanlış anlaşılmasın, vücut neye nasıl alışıyor? Korunmalı ilişkiden sonra yani korunmasız ilişki yaşayınca vücut basıl bir süreç geçirip alışıyor beni aydınlatır mısınız?
Sat tarihi ne demek?
Teşekkürler öğrendim sonunda, ufaktan bunları öğrenmem lazımkorunduğu zaman vucut hamilelik için kendini hazırlıyo döllenme olamıyo haliyle sonra adet oluyoruz korunmayı bırakınca vucut afallıyo gününe denk gelirse ve gerektiği gibi bi ilişki olursa vucut gebeliğe hazırlanıyo sonra döllenme oluyo bebek yavaş yavaş oluşmaya başlıyor. Sat son adet tarihi demek canım bat ise başlangıç tarihi demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?