• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sat ı nisan olup,mayısta gebelik haberi almak isteyenler

kızlar ben birşey sorucam fikriniz gerekli..
adet tarihimden 1.5 hafta kadar önce akıntımda kan gördüm kahverengimsi bişeydi..sonra birşey görmedim...
neyse adetime 2 gün kalada pembemsi akıntı gördüm ..ama 2 gün sonrada normal adetimi oldum..
4 gün normal adet oldum akıntım çok yoktu ama en azından her zamanki gibi..ama kesildim şu an..
ya hamile olunabilirmi bu durumda acaba

bende kepinge katılıyorum canım şüphen varsa hic durma test yaptır en azından kafan rahatlar

kızlar nereye kayboldunuz?yokmu başka gebelik düşünen?

hanımlar yardım edin.değişik hisler içindeyim:)sat 1 nisan ve 6 nisandan itibaren gün aşırı ilişki oldu ve bugün küçük bir damla kahverengi bir leke oldu ayrıca ilk ilişkimden bu yana ara ara özellikle ilk 2 gün sol kasığımda bir batma hissettim 6 gün çok erken ama bu belirtiler neyin nesi çok heyecanlıyım..............

hanımlar yardım edin.değişik hisler içindeyim:)sat 1 nisan ve 6 nisandan itibaren gün aşırı ilişki oldu ve bugün küçük bir damla kahverengi bir leke oldu ayrıca ilk ilişkimden bu yana ara ara özellikle ilk 2 gün sol kasığımda bir batma hissettim 6 gün çok erken ama bu belirtiler neyin nesi çok heyecanlıyım..............

canım benim birşey demek için çok erken..belki ilişkiden kaynaklanan bir durumdur..sen çalışmalara devam et..umudunu asla kaybetme.

Son düzenleme:
ben de aranızdayım..adetten yeni kesildim...salı günü doktora gidiceğim çünkü yaklaşık 8 aydır korunmuyorum ama gebe kalamıyorum...bakalım hayırlısı inşallah burdan paylaşalım kızlar son gelişmelerii...

ben de aranızdayım..adetten yeni kesildim...salı günü doktora gidiceğim çünkü yaklaşık 8 aydır korunmuyorum ama gebe kalamıyorum...bakalım hayırlısı inşallah burdan paylaşalım kızlar son gelişmelerii...

hoşgeldin canım..bu işler kısmet işi..hakkında hayırlısı olur inşallah..bir bakmışsınki gebesin...

merhaba ing_ing. hepimiz için hayırlısı. umarım çok fazla beklemeden bebeklerimiz evliliklerimizi taçlandırır inş.

ben de neredeyse 9-10 aydır bebek hayali kuruyorum. ama ne yazıkki bir düşük ve sonrasında kimyasal gebelik ile hala beklemekteyim. gittiğim doktorlar, gebelik oluşmuş, o sebeple rahat ol, sorun yok dediler. yaş artık 32 oldu, o sebeple bazen çok endişeleniyorum ama yapacak bişi de yok gibi. hayırlısını dileyerek beklemek dışında

sen salı günü doktora gideceğini söylemişsin, bu konudaki deneyimlerini paylaşırsan bana ve benzer durumdakilere belki bir fikir olur.

15.gün bugün ve sabah kusma derecesine geldim lavaboya koştum yani eğer midem dolu olsaydı kusmuştum.bir heyecan kapladı içimi anlatamam.ben ilk ilişkimden bu yana sol kasığımda ara ara bir batma hissi yaşadım hala da yaşıyorum ayın 15 iydi sanırım çok hafif bir pembe akıntım oldu şimdide bu sabah ki bulantım.hala heveslenmek istemiyorum üşütmüşümdür diyorum yada psikolojiktir diyorum ama maalesef kendimi kandıramıyorum adetime 9 gün var daha nasıl bekleyeceğimi hiç bilmiyorum. hayırlısıyla inşallah hamileyimdir............birde ağızımdaki pas tatı onu da içtiğim demir ilacına yoruyorum ama daha önce içtiğim dönemde bu denli bir tat hissetmemiştim.ay çok hececanlıyım

15.gün bugün ve sabah kusma derecesine geldim lavaboya koştum yani eğer midem dolu olsaydı kusmuştum.bir heyecan kapladı içimi anlatamam.ben ilk ilişkimden bu yana sol kasığımda ara ara bir batma hissi yaşadım hala da yaşıyorum ayın 15 iydi sanırım çok hafif bir pembe akıntım oldu şimdide bu sabah ki bulantım.hala heveslenmek istemiyorum üşütmüşümdür diyorum yada psikolojiktir diyorum ama maalesef kendimi kandıramıyorum adetime 9 gün var daha nasıl bekleyeceğimi hiç bilmiyorum. hayırlısıyla inşallah hamileyimdir............birde ağızımdaki pas tatı onu da içtiğim demir ilacına yoruyorum ama daha önce içtiğim dönemde bu denli bir tat hissetmemiştim.ay çok hececanlıyım

canımm inşallah gebesindir..hayırlı haberlerini bekliyorum..

inş hamilesindir..bende bat 29-30 nisan.hiçbir belirtim yok ama.yani pek ümitli değilim hayırlısı olsun...ama beklemeye devam:)

Benidw ekleyebilirsiniz.sat 10 nisan son zamanlarda sizrnsizlilde var ama hayirlisi cpk duzwnli olmasads bu ay oncir kuru yaptim.ara arada hayit kismet ins ALLAH. Basta ben bu tpoocta bplbol hamileym mijdelerimizi veririz.

inş hamilesindir..bende bat 29-30 nisan.hiçbir belirtim yok ama.yani pek ümitli değilim hayırlısı olsun...ama beklemeye devam:)

ahseninur inşallah bu ay kırmızıları görmezsin cnm sonra da bize iyi haberler verirsin. :emir_bebek:

bnm bat 8-9 mayıs gibi. umarım bu aralar yaptığımız yatırımların karşılığını alırız bu ay inş. :34: =)))

ahseninur inşallah bu ay kırmızıları görmezsin cnm sonra da bize iyi haberler verirsin. :emir_bebek:

bnm bat 8-9 mayıs gibi. umarım bu aralar yaptığımız yatırımların karşılığını alırız bu ay inş. :34: =)))

aminn inşALLAH...dualarımız bu ay kabul olsun...

Kızlar artık çok istiyorummmm... Çok olmadı 3 aydır korunmuyoruz daha ama çok heyecanlıyım bu ayyyyyy ... Sat 16 Nisan ... Bakalımmm anneler günü geliyor ve ben onu içimde hissetmek istiyorummmm....

Back
X