• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SAT ile ultrasondaki hafta uyumsuzluğu

suzans

Guru
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2012
147
20
298
Ankara
Arkadaşlar ben dün doktora gittim sata gore 5+2 iken karindan keseyi gördü ve daha 4+2 dedi geç döllenme olmuş dedi ultrason kağıdının üstünde gs 11.9 mm yazıyo doğruysa eğer. Ama benin geç döllenme olmasi imkansız ben gebeliğimı 3.haftada öğrendim ve adetlerim hep düzenlidir. Hatta erken yumurtladim.Çok endişeliyim bebek gelişmiyor mu acaba.lütfen yardım edin

Olabiliyor böyle şeyler sen yumurtladığını düşünüyorsun ama döllenmenin ne zaman olduğunu bilemezsin. Zaman ilerledikçe normale dönüyor. kötü düşünme tadını çıkar. Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin. (Benimde 8 gün geç döllenme çıktı başta şimdi tam son adet tarihimde)

Olabiliyor böyle şeyler sen yumurtladığını düşünüyorsun ama döllenmenin ne zaman olduğunu bilemezsin. Zaman ilerledikçe normale dönüyor. kötü düşünme tadını çıkar. Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin. (Benimde 8 gün geç döllenme çıktı başta şimdi tam son adet tarihimde)
Senin adetin de düzenlimiydi cnm cvp verdinin için teşekkürler bu arada

Senin adetin de düzenlimiydi cnm cvp verdinin için teşekkürler bu arada
Evet canım hep 31-32 günde bir olurum yumurtlamamı hiç takip etmedim ama 17-18.gün yumurtladığımı düşünüyordum ki öylede oldu sanırım. Rica ederim canım hepimiz bir cevap arıyoruz burda :)

Evet canım hep 31-32 günde bir olurum yumurtlamamı hiç takip etmedim ama 17-18.gün yumurtladığımı düşünüyordum ki öylede oldu sanırım. Rica ederim canım hepimiz bir cevap arıyoruz burda :)
Yani sen doktorun dediğine göre düşündüğün tarihten 8 gün sonra mı yumurtlamis oluyorsun cnm o da 25 26.güne denk geliyor öyle degil mi

Yani sen doktorun dediğine göre düşündüğün tarihten 8 gün sonra mı yumurtlamis oluyorsun cnm o da 25 26.güne denk geliyor öyle degil mi
Evet ama en son gittiğimde 17-18.günde yumurtlamış olduğumu öğrendim çünkü bebek normal gelişimine girdi. Ama o zaman doktor şöyle demişti; bugün yumurtladın ama döllenme 3-4 gün sonrada olabiliyor yani o kısma takılmamak gerekiyor zaten o yüzden adet tarihi baz alınıyor sanırım. Meraklanma yani bebişin normal tarihine dönecektir sağlıkla gelsin inşallah

Evet ama en son gittiğimde 17-18.günde yumurtlamış olduğumu öğrendim çünkü bebek normal gelişimine girdi. Ama o zaman doktor şöyle demişti; bugün yumurtladın ama döllenme 3-4 gün sonrada olabiliyor yani o kısma takılmamak gerekiyor zaten o yüzden adet tarihi baz alınıyor sanırım. Meraklanma yani bebişin normal tarihine dönecektir sağlıkla gelsin inşallah
Anladim cnm kalp atışını kaçıncı haftada duydun bide karindan mi vajinadan mi

Benim randevum haftaya doktora.sata göre 6+3 OLcam doktorun dediğine göre 5+3 olcam duyulur mu sence kalp atisi
Canım kimileri duymuş beta değerine de bağlı duyulması. İnşallah duyarsın

Kizlar merabalar benimde gec dollenme olmus dedi doktor sat 6 kasim ama bebisimin kalp atislarini 8 hafta sonra duyabildik cok sukur ama bebegim 6 haftalik gorundu ultrasonda ... doktorum bir sorun olmadigini soyledi ama ilk haftalarda cok sikinti yasadim hatta bos gebelikten suphelendi dokorum ama yinede bekleyelim dedi iyiki de beklemisiz :anne:

Kizlar merabalar benimde gec dollenme olmus dedi doktor sat 6 kasim ama bebisimin kalp atislarini 8 hafta sonra duyabildik cok sukur ama bebegim 6 haftalik gorundu ultrasonda ... doktorum bir sorun olmadigini soyledi ama ilk haftalarda cok sikinti yasadim hatta bos gebelikten suphelendi dokorum ama yinede bekleyelim dedi iyiki de beklemisiz :anne:
Bende aynı durumdayım cnm senin adetin düzenli miydi

Evet canim .. sen bebisin kalp atislarini duydunmu kacinci haftadasin
Yok cnm daha duymadım keseyi gördüm sadece.haftaya gitcem tekrar.ben sata gore 5+2 yim doktor 4+2 dedi geç döllenme olmuş dedi ama benim adetim düzenlidir erken yumurtladim hatta o yüzden çok korkuyorum bebek gelişmiyor mu diye

Back