Arkadaşlar ben dün doktora gittim sata gore 5+2 iken karindan keseyi gördü ve daha 4+2 dedi geç döllenme olmuş dedi ultrason kağıdının üstünde gs 11.9 mm yazıyo doğruysa eğer. Ama benin geç döllenme olmasi imkansız ben gebeliğimı 3.haftada öğrendim ve adetlerim hep düzenlidir. Hatta erken yumurtladim.Çok endişeliyim bebek gelişmiyor mu acaba.lütfen yardım edin
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
SAT ile ultrasondaki hafta uyumsuzluğu
- Konu Sahibi suzans
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- kese sat ultrason hafta gebelik hamilelik
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 4 Ekim 2008
- 1.374
- 476
- 648
Senin adetin de düzenlimiydi cnm cvp verdinin için teşekkürler bu aradaOlabiliyor böyle şeyler sen yumurtladığını düşünüyorsun ama döllenmenin ne zaman olduğunu bilemezsin. Zaman ilerledikçe normale dönüyor. kötü düşünme tadını çıkar. Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin. (Benimde 8 gün geç döllenme çıktı başta şimdi tam son adet tarihimde)
- 4 Ekim 2008
- 1.374
- 476
- 648
Evet canım hep 31-32 günde bir olurum yumurtlamamı hiç takip etmedim ama 17-18.gün yumurtladığımı düşünüyordum ki öylede oldu sanırım. Rica ederim canım hepimiz bir cevap arıyoruz burda :)Senin adetin de düzenlimiydi cnm cvp verdinin için teşekkürler bu arada
Yani sen doktorun dediğine göre düşündüğün tarihten 8 gün sonra mı yumurtlamis oluyorsun cnm o da 25 26.güne denk geliyor öyle degil miEvet canım hep 31-32 günde bir olurum yumurtlamamı hiç takip etmedim ama 17-18.gün yumurtladığımı düşünüyordum ki öylede oldu sanırım. Rica ederim canım hepimiz bir cevap arıyoruz burda :)
- 4 Ekim 2008
- 1.374
- 476
- 648
Evet ama en son gittiğimde 17-18.günde yumurtlamış olduğumu öğrendim çünkü bebek normal gelişimine girdi. Ama o zaman doktor şöyle demişti; bugün yumurtladın ama döllenme 3-4 gün sonrada olabiliyor yani o kısma takılmamak gerekiyor zaten o yüzden adet tarihi baz alınıyor sanırım. Meraklanma yani bebişin normal tarihine dönecektir sağlıkla gelsin inşallahYani sen doktorun dediğine göre düşündüğün tarihten 8 gün sonra mı yumurtlamis oluyorsun cnm o da 25 26.güne denk geliyor öyle degil mi
Anladim cnm kalp atışını kaçıncı haftada duydun bide karindan mi vajinadan miEvet ama en son gittiğimde 17-18.günde yumurtlamış olduğumu öğrendim çünkü bebek normal gelişimine girdi. Ama o zaman doktor şöyle demişti; bugün yumurtladın ama döllenme 3-4 gün sonrada olabiliyor yani o kısma takılmamak gerekiyor zaten o yüzden adet tarihi baz alınıyor sanırım. Meraklanma yani bebişin normal tarihine dönecektir sağlıkla gelsin inşallah
- 4 Ekim 2008
- 1.374
- 476
- 648
Karından duydum canım 6+4 te dıydumAnladim cnm kalp atışını kaçıncı haftada duydun bide karindan mi vajinadan mi
Benim randevum haftaya doktora.sata göre 6+3 OLcam doktorun dediğine göre 5+3 olcam duyulur mu sence kalp atisiKarından duydum canım 6+4 te dıydum
- 4 Ekim 2008
- 1.374
- 476
- 648
Canım kimileri duymuş beta değerine de bağlı duyulması. İnşallah duyarsınBenim randevum haftaya doktora.sata göre 6+3 OLcam doktorun dediğine göre 5+3 olcam duyulur mu sence kalp atisi
İnş. Cnm son bir sorcam cnm çok oldu ama.kalp atışı için gittiğinde sıkışık mi gitmistinCanım kimileri duymuş beta değerine de bağlı duyulması. İnşallah duyarsın
- 4 Ekim 2008
- 1.374
- 476
- 648
Evet canım ama ben hep öyle gidiyorum. Sende öyle gidebilirsinİnş. Cnm son bir sorcam cnm çok oldu ama.kalp atışı için gittiğinde sıkışık mi gitmistin
Tmm cnm teşekkür ederimEvet canım ama ben hep öyle gidiyorum. Sende öyle gidebilirsin
- 4 Ekim 2008
- 1.374
- 476
- 648
Rica ederim :)Tmm cnm teşekkür ederim
- 20 Mart 2015
- 103
- 109
- 103
Kizlar merabalar benimde gec dollenme olmus dedi doktor sat 6 kasim ama bebisimin kalp atislarini 8 hafta sonra duyabildik cok sukur ama bebegim 6 haftalik gorundu ultrasonda ... doktorum bir sorun olmadigini soyledi ama ilk haftalarda cok sikinti yasadim hatta bos gebelikten suphelendi dokorum ama yinede bekleyelim dedi iyiki de beklemisiz
Bende aynı durumdayım cnm senin adetin düzenli miydiKizlar merabalar benimde gec dollenme olmus dedi doktor sat 6 kasim ama bebisimin kalp atislarini 8 hafta sonra duyabildik cok sukur ama bebegim 6 haftalik gorundu ultrasonda ... doktorum bir sorun olmadigini soyledi ama ilk haftalarda cok sikinti yasadim hatta bos gebelikten suphelendi dokorum ama yinede bekleyelim dedi iyiki de beklemisiz
- 20 Mart 2015
- 103
- 109
- 103
Kizlar sunuda soyleyeyim benjm adetlerim cok duzensizdir yani 40 günü bulabiliy
Yok canim benim adetlerim hicbirzaman duzenli olmadi malesefBende aynı durumdayım cnm senin adetin düzenli miydi
Senin geç döllenme olmasi normal o zaman cnmKizlar sunuda soyleyeyim benjm adetlerim cok duzensizdir yani 40 günü bulabiliy
Yok canim benim adetlerim hicbirzaman duzenli olmadi malesef
- 20 Mart 2015
- 103
- 109
- 103
Evet canim .. sen bebisin kalp atislarini duydunmu kacinci haftadasinSenin geç döllenme olmasi normal o zaman cnm
Yok cnm daha duymadım keseyi gördüm sadece.haftaya gitcem tekrar.ben sata gore 5+2 yim doktor 4+2 dedi geç döllenme olmuş dedi ama benim adetim düzenlidir erken yumurtladim hatta o yüzden çok korkuyorum bebek gelişmiyor mu diyeEvet canim .. sen bebisin kalp atislarini duydunmu kacinci haftadasin