Günaydın arkadaşlar kırmızı kartı gördüm :( hayırlısı inşallah .Soğan kürü nasıl yapılıyor bilen varsa özet geçebilirmi?
Günaydın arkadaşlar kırmızı kartı gördüm :( hayırlısı inşallah .Soğan kürü nasıl yapılıyor bilen varsa özet geçebilirmi?
İdrar testi cift cizgi ama yanlismis gibi hic inancim yok icimden;Hcg kan testi sonucunu bekliyorum sonuca bakamayacagim sanki.Rabbim herkesin yardimcisi olsun.
inşallah istediğin sonucu kan testinden de alırsın canım
Cok saol cnm simdi cikti sonuc pozitif 108,65 diyor.Hamileyim galiba:)Keseyi gormeden cok umitlenmek istemiyorum.Allahim bilmiyorum kafam cok karisti
canım hayırlı olsun liseteye hamile diye ekledim bile...bizede dua etdarısı bize..Rabbim bebişini sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin..
Cok saol cnm simdi cikti sonuc pozitif 108,65 diyor.Hamileyim galiba:)Keseyi gormeden cok umitlenmek istemiyorum.Allahim bilmiyorum kafam cok karisti
inşallah keseyi de görürsün canım ve onun içinde sağlıkla pıtpıtpıt diye atan minik kalbi de.
darısı bizim başımıza inş. =)
Cok sevindim hayirli olsun canim darisi tum bebis isteyen arkadaslarin basinaaaa :)Amin insallah hepimiz bebeklerimizi kucagimiza aliriz.:)Simdi bi hafta nasil gececek hic bilmiyorum.
Mevlam sağlıkla kucağına alamyı nasip etsinn canımmm.. inş darısı başımızaaaaa...
mrb kızlar desteğinize cook ihtıyacım var.bende artık bebeğim olsun istıyorum ama doktorların dedığıne gore hiç bir sorun olmamasına da rağmen olmuyor cocuğum.ne yapcam blmıyorum mılletın lafı sözü kendı kendıme yaptığım stres zaten başlı başına bır dert bana yardımcı olun ne olursunuz
mrhb canım hiç üzme kendini biliyorsun ki streste etkiliyor gebe kalmayı....Rabbimin bir bildiği vardır elbet....olur muhakkak sadece biraz daha sabır vardır bi vakti zamanı...ne kadarlık evlisin kaç yaşındasın ki???
canım hazıranda 2 yıl olacak.bende 24 yasındayım.bılmıyorum kı ya çok uzuntuluyum süreklı aklımda beynımde heryerde cocuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?