Sat ı nisan olup,mayısta gebelik haberi almak isteyenler

keping

aNaSıNıN KuZuSu aBi oLDu
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2013
821
948
merhaba bayanlar..benim 1,5 yaşında bir çocuğum var..ve 2.yi düşünüyorum bu ay..son adet tarihim nisan olacak ve ben mayısta gebelik haberi almak istiyorum..bu yolda bana yoldaşlık edecek olanlar varsa bekliyorum...hadi bakalım gelsin bebişler,dolsun göbüşler...

keping 8 nisan

simat81 10 nisan

123ayred 1 nisan

ahseninur 2 nisan :KK49:

dilek69 15 nisan

AzraNur68 16 nisan

rahell 6 nisan

sudenazy 16 nisan

HICRAN4242 29 mart

Evli_Mutlu_Huzurlu 4 nisan :KK49:

aysula 2 nisan

folikasitka 17 nisan

zeynebnur 29 nisan

ruzgarozge 30 nisan

sinha7 15 nisan

eddaa 1 nisan

eliflider 2 mayıs

gnsel 7 nisan :KK49:

duruasil 9 nisan

pink1903 6 nisan

1989nrdn 20 nisan

gülneva77 18 nisan

pelinsuu 3 nisan :KK49:

tombikkus 29 nisan

sercem1 27 nisan
yaren35 :KK49:
sibelkkocak

Son düzenleme:
eveeeeet ben varım.İnşallah istediğimiz gibi olur:)benim ilk bebeğim olacak inşallah

eveeeeet ben varım.İnşallah istediğimiz gibi olur:)benim ilk bebeğim olacak inşallah

hoşgeldin canım..ben dün itibarıyla adet olmuş bulunmaktayım..satım 8 nisan yani..Rabbim izin verirse gelecek ay bu zamanlar heyacanlı bekleyiş başlayacak..

bende varım...sat 2 nisan...inş mayısta güzel haberler alırız...benimde ilk bebeğim olacak:)

Son düzenleme:
sende hoşgeldin canım..bu topik uğurlu gelsin inşallah..tahmini yumurtlama dönemini hesaplamayı biliyormusun canım?

Yumurtlama Dönemi Hesaplama, ovulasyon hesaplama, yumurtlama tarihi hesaplama, yumurtlama günü hesaplama - HESAPLAMA.NET

burdan hesapla..boş geçmeyeceğiz inşallah bu ayı..

hoşbuldum.inş uğurlu gelir bu topik...ovulasyon hesaplamayı yapıyorum da geçen ay öyle dikkat ederek çalıştık nasip olmadı ama.:KK43:inş bu ay olur..Allahım hayırlısıyla bebek isteyen hekese nasip etsin..

hoşbuldum.inş uğurlu gelir bu topik...ovulasyon hesaplamayı yapıyorum da geçen ay öyle dikkat ederek çalıştık nasip olmadı ama.:KK43:inş bu ay olur..Allahım hayırlısıyla bebek isteyen hekese nasip etsin..

hayırlısı olsun..kısmet bu işler..sen tedbiri bırakma yinede..11 nisan- 21 nisan arası boş geçme..olacak bu ay inşallah..Annelik bambaşka bir duygu canım..hani anne olunca anlarsın diyorlar ya,aynen öyle..bakalım zaman ne gösterecek..önce hamile kalalım derdi,sonra günler ayları kovalar,bir bakmışsın bebişin kucağında :)

inş.bende bu ay olacak diye düşünüyorum yani öyle inanıyorum:)
bi kimyasal gebelik geçirdim.o yüzden biraz korkuyorum.ama Allahtan umut kesilmez.
evet annelik bi başka duygu.Allahım bize de nasip etsin..

hoşgeldin canım..ben dün itibarıyla adet olmuş bulunmaktayım..satım 8 nisan yani..Rabbim izin verirse gelecek ay bu zamanlar heyacanlı bekleyiş başlayacak..

hoşbuldum canım .hayırlısı olsun inşallah mayıs ayında kavuşursun bebeğine.

ben de varımmm. sat 10 nisan..
oysa bu ay öyle umutlanmıştım ki. 8 aydır bebeğimizi beklemekteyiz. bu ay ıskalamayız inş. =))

ben de varımmm. sat 10 nisan..
oysa bu ay öyle umutlanmıştım ki. 8 aydır bebeğimizi beklemekteyiz. bu ay ıskalamayız inş. =))

canım benim hayırlısı olsun..ben inanıyorumki mayısta hamile kalacağız inşallah...sen nisanın 19 ile 29 u arası boş geçme :)

Mrb kızlar benin sat 29 mart mayısa hamile girmek istiyorum allah nasip ederse 9 aydır bebisii bekliyoruz 6 aydır tedavi görüyorum pko var bende ama yenicemmmmm :KK52:

canım benim hayırlısı olsun..ben inanıyorumki mayısta hamile kalacağız inşallah...sen nisanın 19 ile 29 u arası boş geçme :)

tavsiye için tşkler. bakalım inş bu ay olacak bu iş.
8 ay önce bir düşüğüm oldu, çok üzücü bir şey, o zamandan beri beklemekteyiz minik meleğimizi.
arada bir tane de kimyasal gebelik yaşadım.
ama yılmak yok. inşallah güzel bebek, belki de bebekleri alacağız kucağımıza.
isteyen, dileyen herkese Allah nasip etsin bu duyguyu.

Mrb kızlar benin sat 29 mart mayısa hamile girmek istiyorum allah nasip ederse 9 aydır bebisii bekliyoruz 6 aydır tedavi görüyorum pko var bende ama yenicemmmmm :KK52:

hoşgeldin..inanmak başarmanın yarısıdır canım..Rabbim ol desin herşey oluverir..hakkımızda hayırlısı olsun..yeneceksin inşallah

tavsiye için tşkler. bakalım inş bu ay olacak bu iş.
8 ay önce bir düşüğüm oldu, çok üzücü bir şey, o zamandan beri beklemekteyiz minik meleğimizi.
arada bir tane de kimyasal gebelik yaşadım.
ama yılmak yok. inşallah güzel bebek, belki de bebekleri alacağız kucağımıza.
isteyen, dileyen herkese Allah nasip etsin bu duyguyu.

tatlım çok üzüldüm düşük yapmış olmana..vardır bundada bir hayır..bildiğim kadarıyla anomali bebek düşer..Rabbim herkesi bir şekilde sınıyor..önemli olan tevekkülü elden bırakmamak..güzel günler bizim olsun inşallah..benim bir oğlum var,inşallah birde kızın tadına bakarım..

kızlar ben birşey sorucam fikriniz gerekli..
adet tarihimden 1.5 hafta kadar önce akıntımda kan gördüm kahverengimsi bişeydi..sonra birşey görmedim...
neyse adetime 2 gün kalada pembemsi akıntı gördüm ..ama 2 gün sonrada normal adetimi oldum..
4 gün normal adet oldum akıntım çok yoktu ama en azından her zamanki gibi..ama kesildim şu an..
ya hamile olunabilirmi bu durumda acaba

kızlar ben birşey sorucam fikriniz gerekli..
adet tarihimden 1.5 hafta kadar önce akıntımda kan gördüm kahverengimsi bişeydi..sonra birşey görmedim...
neyse adetime 2 gün kalada pembemsi akıntı gördüm ..ama 2 gün sonrada normal adetimi oldum..
4 gün normal adet oldum akıntım çok yoktu ama en azından her zamanki gibi..ama kesildim şu an..
ya hamile olunabilirmi bu durumda acaba

canım inşallah hamilesindir ama kesin sonucu test yaptırarak anlayabilirsin..kimine göre hamilesindir üstüne adet görmüşsündür yada çocuk yerini yapıyor der eskiler yada hamile değilsindir adet düzensizliği yaşıyorsundur... sonucu bizede söyle lütfen..

canım inşallah hamilesindir ama kesin sonucu test yaptırarak anlayabilirsin..kimine göre hamilesindir üstüne adet görmüşsündür yada çocuk yerini yapıyor der eskiler yada hamile değilsindir adet düzensizliği yaşıyorsundur... sonucu bizede söyle lütfen..

ay inşallah bu arada sat tarihim ayın 7si..

Son düzenleme:
X