• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sat günü geçipte DUPBASTON kullananlar buraya . . ?

Tevekkul

Sussn Olmuyr Susmsan olmz
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2013
67
2
16
Kayseri
Bugün 6. günüm hala kırmızı kartı göremedim zaten hiçbir belirti de yok sebebi ne olabilir ???

Kimse yok mu yahu bu ilacı kullanan ???
Kullanırken neler yaşadınız tekrar kaç gün sonra adet oldunuz tecrübe eden yok muuu ???

Benimki de bugün başladı galiba yani ilacı kullandığımın 7. günü . Oruc olduğum için düzenli kullanamıyordum günde 2 kere içmem gerekirken bir iki defa ikinci kez ilacı almayı unuttuğum da oldu tabi . Ben normalde 34 gün de bir oluyorm bugün tam 49. gün olmuş tekrar düzeliyo galiba ama renk olarak farklı yeni başlıyo olabileceği içindir diye düşünüyorum hani son günlerindeki gibi kahverengi pembe arası . Rabbim herşeyden önce sağlık afiyet versin cümlemize . . . Cevabın için çok teşekkür ederim joven41 kardeşim . . . İşLerin rastgeLsin HayırLı RamazanLar . . .

Adetim gecikmişti 6. ile 7. günü tekrar geldi , bu arada gecikmenin ilk gününden beri DUPBASTON da kullanıyorum sabah - akşam olmak üzre günde 2 kere . Şimdi benim kullanmam gereken iki ilaç daha var birisi ( SEROPHENE diğeri FEMERA ) kızlar ..
Bu iki ilacı verirken doktorum bana demişti ki ;
-Tam adetinin 2. günü 1 saat arayla bu iki ilacı kullan tam 5. gün ilaç kullanmayı kes ve 5 gün sonra kontrole gel , demişti .
Yani tam adetin 12. günü kontrole gitmiş olacam .

1-Benim size sorum ise bu 3 ilacı aynı gün kullanacam bunların bana bi zararı olur mu ?
2-Bunun dışında hamile kalıp bebeği dünyaya getirene kadar günde 1 kere 1 gün arayla kullanmam gereken 3 ilacım daha var ,
bunlar ( FRAGMİN kan cıvılaştırıcı iğne , Bebek ASPİRİNİ ve son olarak ta FOLİC PLUS ) bu kadar ilacı bi arada içip te faydasını gören var mı veya bi yan etkisini gören oldu mu ?
3-Şimdi adet oldum 2. günündeyim ama çok az oluyorum fakat ağrım var hafif sancılarım , adet yoğunluğum yok wc de iken peçeteye silince geliyor pedimde sadece leke bulaşmış gibi çok az var o da kuru , yani yalnız wc de peçeteyle sildiğimde yoğunluğunu farkediyorum adetimin 2. günündeyim yine de beklenen yoğunluk olmadığı halde Serophne ve Femara 'yı kullanıyım mı yoksa yoğunlaşmasını bekleyip 3. günü mü kullanıyım ?

Bu konuda tecrübesi olan başından geçen bütün bunlarla alakası olan ne biliyorsanız paylaşır mısınız LÜTFEN !!!
İçip içmeme konusunda kararsızım . . Sadece yoğunluk meselesinden dolayı kızlar cevaplarınızı bekliyorum . . .

Merak edenler için yazıyım neyse 2. soruma cevap verende olmamış zaten şu an adetim düzeldi 3. günümdeyim normale döndü çok şükür . Hepinize şifa diliyorum . . .

Back