Adetim gecikmişti 6. ile 7. günü tekrar geldi , bu arada gecikmenin ilk gününden beri DUPBASTON da kullanıyorum sabah - akşam olmak üzre günde 2 kere . Şimdi benim kullanmam gereken iki ilaç daha var birisi ( SEROPHENE diğeri FEMERA ) kızlar ..
Bu iki ilacı verirken doktorum bana demişti ki ;
-Tam adetinin 2. günü 1 saat arayla bu iki ilacı kullan tam 5. gün ilaç kullanmayı kes ve 5 gün sonra kontrole gel , demişti .
Yani tam adetin 12. günü kontrole gitmiş olacam .
1-Benim size sorum ise bu 3 ilacı aynı gün kullanacam bunların bana bi zararı olur mu ?
2-Bunun dışında hamile kalıp bebeği dünyaya getirene kadar günde 1 kere 1 gün arayla kullanmam gereken 3 ilacım daha var ,
bunlar ( FRAGMİN kan cıvılaştırıcı iğne , Bebek ASPİRİNİ ve son olarak ta FOLİC PLUS ) bu kadar ilacı bi arada içip te faydasını gören var mı veya bi yan etkisini gören oldu mu ?
3-Şimdi adet oldum 2. günündeyim ama çok az oluyorum fakat ağrım var hafif sancılarım , adet yoğunluğum yok wc de iken peçeteye silince geliyor pedimde sadece leke bulaşmış gibi çok az var o da kuru , yani yalnız wc de peçeteyle sildiğimde yoğunluğunu farkediyorum adetimin 2. günündeyim yine de beklenen yoğunluk olmadığı halde Serophne ve Femara 'yı kullanıyım mı yoksa yoğunlaşmasını bekleyip 3. günü mü kullanıyım ?
Bu konuda tecrübesi olan başından geçen bütün bunlarla alakası olan ne biliyorsanız paylaşır mısınız LÜTFEN !!!
İçip içmeme konusunda kararsızım . . Sadece yoğunluk meselesinden dolayı kızlar cevaplarınızı bekliyorum . . .