ben inanın çok kötüyüm başına bu gelen olay yüzünden. İnternette bir eğitim grubunda biri ekledi ilk başta hiç kabuk etmedim sonra mesaj attı onada cevp vermedim ardından üst üste mesaj atınca bende cevap attım dayanamayıp neyse konuşma gerçekleşti aramızda arkadaşça sonrasında benim fikirlerimden benden etkilendiğini söyledi ben kabul etmedim ama muhabbet ediyorduk sonra tesadüfen bir kaç gün sonra bir beğenilen durumda sınıfı arkadaşımın adını gordum sordum arkadaşımls sevgililernis ama arkadaşım aldattığı için ayrılmışlar ki ben bunu öğrendikten sonra arkadaşım hakkında hep olumlu şeyler dedim gelin baristirayim nilur dedim. O da istemiyorum onu sen kabuk etmesende ben senin fikirlerini dusuncelerini sevdim olmaz onla dedi. sonra bu arkadaşım benim sayfada onun ismini gorup beni ariuyr nereden taniyorsun falan diye bende aramızda bir şey yok ekledi i ekledi falan diye anlattım neyse kapattık arkadaş onu da beni de whatsaptasn girişi çıkışı takip etmiş ve acaba biz konuşuyor muyuz diye yalan dolu çirkin bir oyun oynadı işte benim su sırrını sen biliyorsun bana sahte face dedn şöyle mesaj geldi bende arkadasimls mi konusuyirsub dedim karşıdaki de evet dedi tarzı bir oyun yaptı bende ons dedim bak bu kz seviyor seni git barış hatta ben baristirsyimr dedim sevmiyorum dedi istemiyorum güvenmiyorum dedi. Hemen arkadaşı aramius kızın suçu yok kızı rashst Burak diye. Sonra arkadaş bedni aradı bana bir laflar ben kobustugunuzu biliyordum işte sixu takip ettim böyle oyun oynadım sen arkadasimsin tarzı konuştu ya bebnim suçum yok TSM tersi ben barıştırmayı istedim dedfim ama yok neler dedi. Sanki ben ayirdim gibi muammele etti bütün arkadaşlara anlatytimj rezil edicm tarzı iyicer cirkinlestu engelledim şimdi ben ne yapauimy bilmiyorum akıl verin nilur şimdi oda gel temiz sayfa açalım deneyelim Bren seni istiyorum onu değil ki onla ayrıldık onu ilgilendirmez diyor benim aklım beynim durdu