cnm benim başımada geldi ama sebebi başkaydı, komedi mi desem trajikomedi mi desem bilemiyorum, ben 2 yıl çektin o derdi
ne yaptıysam da fayda etmedi ama ben geç farkettim nedenini ondan o kadar uzun sürmüş olabilir, öncelikle evini baştan aşağıya iyice temizle bi yerlere tatlı şekerli bişeyler dökülmüş damlamış olabilir, dip köşe her yeri kontrol et,
benimkinin nedeni abim sağolsun yurtdışına eğitim için gidecekti ve giderken yanına aldığı bir sürü ıvır zıvırın yanında pekmez de varmış ama havaalanında bagaj kotasını aşınca içlerinde eleme yapmış ve pekmez de dahil olmak üzere bir kısmını bavullardan birine koyup eşime vermiş tabi ben de içinde pekmez olduğunu bilmediğimden ve abimin de olsa emanettir diyerek bavulu hiç bakmadan direk gardroba koydum (koymazolaydım) bir süre baktım ara ara karınca var ama mutfak salon vs yerine yatak odası tuvalet banyo da dolanıyorlar , ben anlayıp yerlerini bulana kadar evin her yerine yuvalarını yapmışlar tabi, ne yaptıysam çözüm olmadı, o yüzden sen onlar yuvalarını yapmadan gelmelerine sebep olan şeyi bul ve evi iyice kontrol et cnm,
ben o evde son 2 yılımı karıncalarla geçirdim ve sonunda taşınırken sevinmiştim karıncalardan kurtuluyorum diye ama bendeki şans mıdır nedir bilmem şimdiki evimde de ilginçtir ama sadece banyoda karınca var ve bunların sebebini de bulamadım çünkü taşındığımdan beri varlar, alt komşunda da varmış, o yüzden artık alıştım sanırım takmıyorum kafama :teytey: