• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şaşırılmayacak gibi mi?

Adesss

Guru
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2008
1.022
5
356
37
kızlar biraz önce şok oldum misafir odama girdgimde.tv sehbası ve halı heryer karınca ve ucankarınca kaynıyordu.3senelik evliyim böyle şey görmedim.pedeye baktımki onada sarmış camada.şok olduk ya heryer kaynıyordu..süpürgeyle cektirdim ama gene var onlarıda yarın halıyı flan kaldrıp temizlişycem.kızlar neden böyle bişey olduki.yine olurmu acaba:uhm::uhm::uhm::bbo:

ola bilir canım benim evimede oldu bir iki kez hatta yatakta yatarkenbir seyler ısırırgibi oldu baktım yatğı kaplamıs eğer evde varsa gelen yere karbonat dök gelmiyor o zaman

canım belediye ilaçlama yaptıysa evlere kaçmışlardır,muhtemelen pencereleri balkon kapıları açık olan komşularındada durum aynıdır.

cnm benim başımada geldi ama sebebi başkaydı, komedi mi desem trajikomedi mi desem bilemiyorum, ben 2 yıl çektin o derdi
ne yaptıysam da fayda etmedi ama ben geç farkettim nedenini ondan o kadar uzun sürmüş olabilir, öncelikle evini baştan aşağıya iyice temizle bi yerlere tatlı şekerli bişeyler dökülmüş damlamış olabilir, dip köşe her yeri kontrol et,

benimkinin nedeni abim sağolsun yurtdışına eğitim için gidecekti ve giderken yanına aldığı bir sürü ıvır zıvırın yanında pekmez de varmış ama havaalanında bagaj kotasını aşınca içlerinde eleme yapmış ve pekmez de dahil olmak üzere bir kısmını bavullardan birine koyup eşime vermiş tabi ben de içinde pekmez olduğunu bilmediğimden ve abimin de olsa emanettir diyerek bavulu hiç bakmadan direk gardroba koydum (koymazolaydım) bir süre baktım ara ara karınca var ama mutfak salon vs yerine yatak odası tuvalet banyo da dolanıyorlar , ben anlayıp yerlerini bulana kadar evin her yerine yuvalarını yapmışlar tabi, ne yaptıysam çözüm olmadı, o yüzden sen onlar yuvalarını yapmadan gelmelerine sebep olan şeyi bul ve evi iyice kontrol et cnm,

ben o evde son 2 yılımı karıncalarla geçirdim ve sonunda taşınırken sevinmiştim karıncalardan kurtuluyorum diye ama bendeki şans mıdır nedir bilmem şimdiki evimde de ilginçtir ama sadece banyoda karınca var ve bunların sebebini de bulamadım çünkü taşındığımdan beri varlar, alt komşunda da varmış, o yüzden artık alıştım sanırım takmıyorum kafama :teytey:

cnm benim başımada geldi ama sebebi başkaydı, komedi mi desem trajikomedi mi desem bilemiyorum, ben 2 yıl çektin o derdi
ne yaptıysam da fayda etmedi ama ben geç farkettim nedenini ondan o kadar uzun sürmüş olabilir, öncelikle evini baştan aşağıya iyice temizle bi yerlere tatlı şekerli bişeyler dökülmüş damlamış olabilir, dip köşe her yeri kontrol et,

benimkinin nedeni abim sağolsun yurtdışına eğitim için gidecekti ve giderken yanına aldığı bir sürü ıvır zıvırın yanında pekmez de varmış ama havaalanında bagaj kotasını aşınca içlerinde eleme yapmış ve pekmez de dahil olmak üzere bir kısmını bavullardan birine koyup eşime vermiş tabi ben de içinde pekmez olduğunu bilmediğimden ve abimin de olsa emanettir diyerek bavulu hiç bakmadan direk gardroba koydum (koymazolaydım) bir süre baktım ara ara karınca var ama mutfak salon vs yerine yatak odası tuvalet banyo da dolanıyorlar , ben anlayıp yerlerini bulana kadar evin her yerine yuvalarını yapmışlar tabi, ne yaptıysam çözüm olmadı, o yüzden sen onlar yuvalarını yapmadan gelmelerine sebep olan şeyi bul ve evi iyice kontrol et cnm,

ben o evde son 2 yılımı karıncalarla geçirdim ve sonunda taşınırken sevinmiştim karıncalardan kurtuluyorum diye ama bendeki şans mıdır nedir bilmem şimdiki evimde de ilginçtir ama sadece banyoda karınca var ve bunların sebebini de bulamadım çünkü taşındığımdan beri varlar, alt komşunda da varmış, o yüzden artık alıştım sanırım takmıyorum kafama :teytey:

cnm beimde evde tek tük görüyordum ama hic böyle birşey görmedim inanılmazdı vede yeni temizlik yaptım heryeri yeni sildim süpürdüm ondan dökülcek bişeyde yok camdada sineklik var nerden geldiler şaşırdım yarın yeniden kaldırıcam herşeyi

canım bizim evde de var.Babam karınca zehiri verdi iğrenç kokulu bişey ondan koydum girip çıktıkları yere bitti. Hersene bu zamanlar oluyo. Lavobonun üstüne peynir kırıntısı düşse geliyolar. Zehir günah ama napim yaz olduğu için hemen üşüşüyolar.evin içinde de oluştu bu hafta..inca temizlik yapınca giderler herhalde.Gitmezsseler çıktıkları yeri bulup o ilaçtan koyucam.

canım evde çocuk falan varsa ya da ne bileyim bi anlık dikkatsizlikten bile olabiliyor, sen iyice bakta , sineklik falan onlara fayda etmez benim bulduğum yuva ve yolların hiçbirisi normal akla gelecek yerler değildi, elektrik kablolarının hattını bile yuva ve yol yapmışlardı:roflol:

canım bizim evde de var.Babam karınca zehiri verdi iğrenç kokulu bişey ondan koydum girip çıktıkları yere bitti. Hersene bu zamanlar oluyo. Lavobonun üstüne peynir kırıntısı düşse geliyolar. Zehir günah ama napim yaz olduğu için hemen üşüşüyolar.evin içinde de oluştu bu hafta..inca temizlik yapınca giderler herhalde.Gitmezsseler çıktıkları yeri bulup o ilaçtan koyucam.

cnm bende hic böylke olmamışdı ben daha yeni temizlik yaptım evde cocuk flanda yok o odaya girmiyouz bile:(

hımm, tek çare kalıyor o zaman; ilaçlamak ya da bizim gibi beraber yaşamaya alışmak :teselli:
eşim ve benim vicdanımız elvermemişti, malum karınca için söylenilenleri bilirsiniz

ozel karinca ilaci var canim onu kullanabilirsin

gecen gun kaynanamlarin evindede elektrik kablosunun icinden cikmis eve girmis dunyanin topragini eve getirmis temizleyip ilac surduk simdi yok bisey havadandir belki sicaksa yada dedikleri gibi sekerli bisey dokulmusdur....

aynı dertten bende muzdaribim ve bugün bununla ilgili konu açtım arkadaşların bayaa tavsiyeleri oldu istersen bi bak. bende bugün denicem tavsiyelerikonunun adı evimi karıncalar bastı..

Back