Kafayı sıyırmış nasıl cevaplar bunlar versene cevabını florasanmı yutayım diğer doktorlar nasıl görüyor de makinedemi sorun sizde mi bileyim de iyi sabretmişsin vallahiArkadaslar, hepiniz "Doktorunu degistir" demistiniz, ben yine dünkü terminimi bekledim ve gittim.
Gittim, ama ordan cikinca da baska doktora gittim, ve kafam atti doktorumu degistirdim.
"Bana kesin bir sey söyleyebilir misiniz artik, hani "kiz" mi "erkek" mi ögrenebilirmiyim, ben 2-3 gün sonra türkiye'ye gitcem" dedim.
"Karninda isik yok, ve bebek daha kafasini dogum kanalina cevirmemis, en net ancak o zaman söyleyebilirim, bebek dönmeden bisey söyleyemem" dedi.
Yani benim anladigim, bence bu doktor beni oyaliyor, bilemediginden.
Ilk'den hepinizin sözünü dinleseydim, simdiye kesin cinsiyetini ögrenmistim, ama doktorumu degistirdim ve cok mutluyum.. :) Hepinize tesekkür ederim.. Sizleri seviyorum..
Kafayı sıyırmış nasıl cevaplar bunlar versene cevabını florasanmı yutayım diğer doktorlar nasıl görüyor de makinedemi sorun sizde mi bileyim de iyi sabretmişsin vallahi
Eee sonuc..kiz mi erkek mi ogrenebildin mi bari:)Isteee :)
Usg cihazıyla alakalıdır canim ışık dediyse korkma bebegi gorunteleyemedigini söylemek istemiştir. bebeğinin hareketlerini hissediyorsun değil mi düzenli olarak..Kizlar gecenlerde doktor da randevum vardi ve cinsiyetini kesin öqrenmeye gitmistim. Cünkü 24 haftalik gebe olupta, cinsiyetini bilmeyen yoktuur sanirim. 21 haftalikken "Kiz gibi duruyor ama herseyi pembe alma, belki kiz" dedi.
"Tamam" dedik, ve gecen günkü terminde belli olabilecegini söylemisti.
Ama doktora gitmemle, sinir olmam bir oldu....
Doktor bana "gel" dedi. Gittim. Bakti, bakti.... En sonunda sunu demesin:
"Karninda isik yok göremiyorum" !!!!!
"Fotograf ister misin?" diye sordu. Daha ben cevabimi vermeden, "Ama nasilsa bebek gözükmüyor" deyip, bana bebegimin fotografini bile vermedi. Umursamaz gibi gecistiri gecistiri verdi.
O günden beri inanin cok moralim bozuk.
Esim "Cocuguma bi bakayim fotografini getir de..." dedi,
Gösterebilecek bi fotografi bile yoktu.
SIMDI...
Bu olayi bana aciklayabilecek olan var mi acaba ???
Eee sonuc..kiz mi erkek mi ogrenebildin mi bari:)
Usg cihazıyla alakalıdır canim ışık dediyse korkma bebegi gorunteleyemedigini söylemek istemiştir. bebeğinin hareketlerini hissediyorsun değil mi düzenli olarak..
Nasil fotoraf yok ?Doktorunuzu değistirin hemenKizlar gecenlerde doktor da randevum vardi ve cinsiyetini kesin öqrenmeye gitmistim. Cünkü 24 haftalik gebe olupta, cinsiyetini bilmeyen yoktuur sanirim. 21 haftalikken "Kiz gibi duruyor ama herseyi pembe alma, belki kiz" dedi.
"Tamam" dedik, ve gecen günkü terminde belli olabilecegini söylemisti.
Ama doktora gitmemle, sinir olmam bir oldu....
Doktor bana "gel" dedi. Gittim. Bakti, bakti.... En sonunda sunu demesin:
"Karninda isik yok göremiyorum" !!!!!
"Fotograf ister misin?" diye sordu. Daha ben cevabimi vermeden, "Ama nasilsa bebek gözükmüyor" deyip, bana bebegimin fotografini bile vermedi. Umursamaz gibi gecistiri gecistiri verdi.
O günden beri inanin cok moralim bozuk.
Esim "Cocuguma bi bakayim fotografini getir de..." dedi,
Gösterebilecek bi fotografi bile yoktu.
SIMDI...
Bu olayi bana aciklayabilecek olan var mi acaba ???
Nasil fotoraf yok ?Doktorunuzu değistirin hemen
Iki ay kaliyor zaten doguma, bosver hic ogrenme madem..dogumda surpriz olsun bence :) hem kesin olur yanilmasizYok ayın 18. terminim :) o zaman inşallah öğrenirim :)
Iki ay kaliyor zaten doguma, bosver hic ogrenme madem..dogumda surpriz olsun bence :) hem kesin olur yanilmasiz
SENİN DOKTORUN CİDDEN SORUNLU İMİŞ.ALLAH İYİ İNSANLARLA KARŞILAŞTIRSIN ÇOK MERAK EDER İNSAN BU SAATE KADAR CİNSİYETİ İNSAF.