Doktorunuz saçmalamış gerçekten bi kaç güne doğum yapıcam inşallah bugüne kadar bir sürü doktora gittim birinden bile duymadım böyle bişey
Evet doktorunu değiştir bence ve eşinle konuş ciddi ciddi böyle önemli konularda kıskançlık olmaz sağlık bu senin ve bebeğin için en iyi doktor hangisi ise onunla yoluna devam etmen en iyisi benim doktorum şehir dışında ve erkek çok ama çok memnunum doktorumdan aylardır ona gidiyoruz şu aralar haftada 2 3 güne düştü kontrollerim Allah razı olsun bi of dediğini duymadım eşimin her kontrolüme geldi en başından beri ve beğenmediğimiz doktorlar oldu o da hep fikrini söyledi böyle değişik tipli doktor çok piyasada :) dediğim gibi al karşına konuş illa bayan doktor diye diretmesin eşin
önemli not: kadın doğumda erkek doktor bayan doktora göre bin kat daha anlayışlı ve saygılı tecrübelerime dayanarak söylüyorum
Cok tesekkür ederim, sagolun. Bayan doktor yok, ama yasli bi doktor daha var Kadin Doktoru olarak. 1.5 ay önce dogum yapan bi ablamla konustum burdan. O her zaman burda yasli bi doktora gittigini söylemisti, ve "2 aylikken karnima bakarak "bu erkek" dedi doktor" demisti. 5 aylik olunca tekrar sormus, gercekten de erkekmis. Doktorun tecrübesi var demek ki :)Etrafinizda baska bayan dr yokmu canm. Yada fikrini alabilecehiniz hamile yeni dogum yapan biri falan...esinizle aranizi iyi tutmaya calisin canim bazi erkekler bizim hassas donemlerimizi pek anlamiyor malesef ki bu degistirilebilen bir durum degil...ins rabbim isinizi kolaylastirir ve size bir yol gosterir.mumkun oldugunca stressiz ve saglikli bir gebelik diliyorum size
Canm hamileyken drunuza guvenmeli ve onu sevmelisiniz ki aranizda bir bag olussun.tecrubeli dr olduguna gore ona guvenebilecegini de bilirsin.istersen bide ona git...diger drundan memnun kalmamistin umarim bundan memnun kalirsinCok tesekkür ederim, sagolun. Bayan doktor yok, ama yasli bi doktor daha var Kadin Doktoru olarak. 1.5 ay önce dogum yapan bi ablamla konustum burdan. O her zaman burda yasli bi doktora gittigini söylemisti, ve "2 aylikken karnima bakarak "bu erkek" dedi doktor" demisti. 5 aylik olunca tekrar sormus, gercekten de erkekmis. Doktorun tecrübesi var demek ki :)
EVET... Haklisin... Su yakinda bi tane daha Kadin Doktoru varmis, ama yasliymis biraz, ama yasli bir doktorun tecrübesinin de iyi olacagini düsüüyorum, aksam üstüne dogru bi oraya da gitsem iyi olur´...
Canm hamileyken drunuza guvenmeli ve onu sevmelisiniz ki aranizda bir bag olussun.tecrubeli dr olduguna gore ona guvenebilecegini de bilirsin.istersen bide ona git...diger drundan memnun kalmamistin umarim bundan memnun kalirsin
Canim benim drumda genc degil ama akli basinda beni sakinlestiriyor anne gibi...
Tecrubesizler konusmayi bilmiyor....
Acıklıyrun doktorun bı naneden anlamıyor onu sıkayet et ve baska doktora gıt :) mralını de bzma
Canim üzülüp bebeginide uzme. Guvenebilecegin rahat olabilecegin bir dr sec. Yaşli ve genc olmasi fark etmez. Hamilelik uzun bir surec . Bu süreci güzel ve saglikli gecirmene yardimci olabilecek biri olmali. Yoksa her defasinda muayene gunleri senin icin stres olur.Kizlar gecenlerde doktor da randevum vardi ve cinsiyetini kesin öqrenmeye gitmistim. Cünkü 24 haftalik gebe olupta, cinsiyetini bilmeyen yoktuur sanirim. 21 haftalikken "Kiz gibi duruyor ama herseyi pembe alma, belki kiz" dedi.
"Tamam" dedik, ve gecen günkü terminde belli olabilecegini söylemisti.
Ama doktora gitmemle, sinir olmam bir oldu....
Doktor bana "gel" dedi. Gittim. Bakti, bakti.... En sonunda sunu demesin:
"Karninda isik yok göremiyorum" !!!!!
"Fotograf ister misin?" diye sordu. Daha ben cevabimi vermeden, "Ama nasilsa bebek gözükmüyor" deyip, bana bebegimin fotografini bile vermedi. Umursamaz gibi gecistiri gecistiri verdi.
O günden beri inanin cok moralim bozuk.
Esim "Cocuguma bi bakayim fotografini getir de..." dedi,
Gösterebilecek bi fotografi bile yoktu.
SIMDI...
Bu olayi bana aciklayabilecek olan var mi acaba ???
Canim üzülüp bebeginide uzme. Guvenebilecegin rahat olabilecegin bir dr sec. Yaşli ve genc olmasi fark etmez. Hamilelik uzun bir surec . Bu süreci güzel ve saglikli gecirmene yardimci olabilecek biri olmali. Yoksa her defasinda muayene gunleri senin icin stres olur.
Sahte doktor olmasınHic bir fikrim yok. Ama bunun sinir bozucu oldugunu biliyorum. Allah kimsenin basina vermesin böyle bir sey
Doktoru değiştir benceKizlar gecenlerde doktor da randevum vardi ve cinsiyetini kesin öqrenmeye gitmistim. Cünkü 24 haftalik gebe olupta, cinsiyetini bilmeyen yoktuur sanirim. 21 haftalikken "Kiz gibi duruyor ama herseyi pembe alma, belki kiz" dedi.
"Fotograf ister misin?" diye sordu. Daha ben cevabimi vermeden, "Ama nasilsa bebek gözükmüyor" deyip, bana bebegimin fotografini bile vermedi. Umursamaz gibi gecistiri gecistiri verdi.
SIMDI...
Sahte doktor olmasın
Doktoru değiştir bence
Karnında ışık yok ne ya göbek deliğinden açalım bi pencere bi de perde takarız aaa ama cinsiyetini bi görün de mavi mi pembe mi yapalım perdeyi deseydin
Böyle işte :)) öyle uyuzlardan bahane uyduran başarısızlardan kurtul daha iyisine yönel bence deAyyy, allah seni kizzz, valla güldürdün
Böyle işte :)) öyle uyuzlardan bahane uyduran başarısızlardan kurtul daha iyisine yönel bence de
Ben de bu uzun süreçte doktor değiştirdim bu yüzden.16. Haftamda cinsiyetini sormuştum bilemiyorum dedi tamam dedim ama görmeniz lazım adam ne kilosunu ne boyunu söylüyor, ultrason cihazından bir defa bile bize bebeği göstermiyor.canıma tak etti artık.başka bir dr a gittim kadın 16. Haftada kız bebek yüzde doksan dedi.16 hafta sonra ilk defa boyunu, kilosunu öğrenmiştim.acilen doktorunuzu değiştirin daha şimdiden bu kadar özensiz ise doğuma yakın dönemlerde neler yapar kim bilir?Kizlar gecenlerde doktor da randevum vardi ve cinsiyetini kesin öqrenmeye gitmistim. Cünkü 24 haftalik gebe olupta, cinsiyetini bilmeyen yoktuur sanirim. 21 haftalikken "Kiz gibi duruyor ama herseyi pembe alma, belki kiz" dedi.
SIMDI...