Onceki konumu bilen kisiler vardir belki de kizlar. Esim ile doktora gittik sonrasinda anneme gittim. Annem ışın tedavisi aliyor. Anneme gittim ve esim aradi eve gelip pantolonumu degistiricem diye. Tamam eve geciyorum dedim. Annemle evimizin arasi 5 6 dakika mesafede. Herneyse eve geldim esim isyerinde tartismis biraz. Sonrasinda kayinpederim geldi aldi gittiler. Sonrasinda annemle telefonda konustuk.. bir suru hakaret laflar. Bir daha benim evime gelme sen kendini dusunmuyosun tek kocani dusunuyosun beni dusunmuyorsun falan dedi bu kadar Bast olma gitsin alsin kendi pantolonunu falan dedi. Esimle aramda hic bir sorun yok. Sonrasinda gelcem dedim hayir gelme benim senin gibi bi kizim yok S***** G** (Defol) orus.... bilmem neler neler. Sonrasinda kendi babam aradi napiyosun ne ediyosun diye konustuk sonrasinda neden gitmedin annenle dedi bende boyle boyle dedim kusura bakma rahatsiz ettim kizim hadi gorusuruz dedi kapatti.. bugun sabah kalktim evimi toparladim anneme gidicektim gitmeden once markete gittim biseyler almak icin. Anneme giderken annemi aradim acmadi mesgule atti sonrasinda acti kendi babam cikti.. gelme bu eve S***** G** (Defol) gelirsen seni burda doverim bidaha arama sakin dedi kapadi telefonu kapadim. Sonra bi tanidikla konustum boyle boyle diye. Oda dur ben konusurum sende gel dedi gittim sonrasinda babam geldi hic konusmadik. Kapidan cikarken o kocana soyle telefonjna baksin kari gibi kacmasin dedi soylerim dedim. Tanidigimiz onune gecti yoksa geri iceri giricekti. Sonrasinda annem kapidan bakti ben gidiyorum doktora dedi tanidigmiz gel gir falan dedi annem ise hayir gidicem dedi sonradan girdi.. annemle konusmaya calistim ama gene o hakli gibi bastirdi bastirdi durdu. Yahu dedim aramizda biseu yok kavgali degilim. Hastane masraflarim esimin isyerinden karsilaniyor. Bana diyorki sen kayinpederine mi cocuk doguracan? Ondan oncesine hastane masraflarini biz kendimiz karsiliyorduk ozaman neden herkes isyerinden aliyor siz neden almiyorsunuz dedi simdi boyle diyor. Anneme diyorumki esim psikolaga devam edicem eger bana doktor derse git yat tedavini ol yatarim psikolojim yerinde degil sende.suc yok diyorum anneme o sizofren diyor. Doktora gitmek istemese donup diycek ki bu adam evliligini seni dusunmuyor diyecek.. sonrasinda esim haftaligini cekmek istedi ben nedenini sordum 3 4 kere arka arkaya annemde vardi en sonunda harcicam dedi vayy neden sana oyle demis ondan sonra dedimki anneme kardesine borc vericekmis annem baslafi kardesi kac kere ona borc verdi gidip ona borc veriyor kendi borcunu dusunsun diye.. sonrasinda bi ogrendimki meger esim kendi kardesinden borc para almis kaynimjnda taksidin zamani gelince istemis. Anneme durumu izaa ettim.. vay efendim neden geriye veryormus senin kocan ona o kadar para verdi hic geri aldimi vs vs.. ya bunaldim vallaha bunaldim.. herkese diyorki benim kizimin.dolabi bombos bilmem ne sonra diyorumki bak herkese herseyi anlatiyosun millet kenariya cekilip sana guluyor diyorum herkes herseyi biliyor ben kmseye bisey demedim diyor.. 2 kisiyim evde sebzemi yarimsar kilo aliyorum bu ne azcik diyor? Eltimi esimin yengesini aramis dert yaniyor milletin agzina laf veriyor kizlar napaim ben bilmiyoum haftada 3 4 kere muhakkak gidiyorum su son zamandir.. bana gelmiyorsun diyip duruyor. Esim babami aradi babamda aradm neden.acmion dedi esimde baba calisiodum tezgahta duruyordu telefonjm dedi bn aksama oraya gelcm dedi esimde tamam.baba gel dedi daha da ses cikmadi.. ben cok yoruodum artkkkk